• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 17 °C

Ballon d'Or 2021 ödülünü Messi aldı, yer yerinden oynadı! Lewandowski patlaması: Skandal, balon organizasyon

Ballon d'Or 2021 ödülünü Messi aldı, yer yerinden oynadı! Lewandowski patlaması: Skandal, balon organizasyon
Fransız futbol dergisi France Football tarafından yılın en iyi oyuncusuna verilen Ballon d'Or ödülünün bu yılki kazananı Lionel Messi oldu. Messi'nin isminin açıklandığı an Robert Lewandowski'nin tepkisi ise geceye damga vurdu. Ödülün Arjantinli yıldıza verilmesi, dünya basını ve sosyal medyada karşılandı.

GECEYE DAMGA VURAN AN! MESSI AÇIKLANDIĞI AN LEWANDOWSKI...

Futbolda yılın 'En'lerinin belli olduğu Ballon d'Or'da ödüller sahiplerini buldu. Dünyada yılın en iyi futbolcusu Lionel Messi oldu. Messi ile finale kalan Lewandowski'nin ödül açıklanırken verdiği tepki ise geceye damga vurdu. İşte ayrıntılar...

EN İYİLERİN GECESİ

Dünyada yılın 'En iyi'lerinin belli olduğu France Football Dergisi'nin prestijli ödülü Ballon d'Or, Başkent Paris'teki Theatre du Chatelet'te gerçekleşen törenle sahibini buldu.

MESSI 7. KEZ ÖDÜLÜN SAHİBİ

613 puan alarak 580 puanlı Robert Lewandowski'yi sollayan Lionel Messi, 2021 Ballon d’Or ödülünün sahibi oldu. Kariyerinde 2009, 2010, 2011, 2012, 2015 ve 2019 yıllarının ardından bu ödüle layık görülen Lionel Messi, 7. kez Ballon d'Or'u kazanmayı başardı.

'FUTBOLA BAŞLADIĞIMDA BU SEVİYELERİ DÜŞÜNMÜYORDUM'

"Futbola başladığımda, böyle bir seviyeye ulaşabileceğimi düşünmüyordum." ifadelerini kullanan Messi finaldewki rakibi Lewandowski'yle ilgili ise "Lewandowski'yle mücadele etmek benim için bir gurur. Ona da teşekkür etmek istiyorum. Bence, geçen yıl o bu ödülü hak etmişti." dedi.

'MESSI'Yi TEBRİK EDERİM'

Dünyada yılın en iyi forvet oyuncusu ise Robert Lewandowski seçildi. Bayern münih'te forma giyen Polonyalı yıldız "Ballon d'Or ödüllerini kazanan Messi ve Putellas'ı tebrik ederim, ödüllere aday gösterilen tüm oyuncuları da öyle. Yılın forveti ödülünü kazandım ve hiçbir oyuncu arkasında güçlü bir takım ve sadık taraftarlar olmadan bunu başaramazdı." ifadelerini kullandı.

LEWANDOWSKI'DEN OLAY TEPKİ

France Football tarafından yılın en iyi oyuncusuna verilen Ballon dOr ödül töreninde Messi ile finale kalan Robert Lewandowski'nin Messi'nin ismi açıklandığı andaki yüz ifadesi ise sosyal medyada gündeme oturdu. Lewandowski'nin tepkisi 'Hayal kırıklığı' olarak yorumlandı.

BILD: NEDEN YİNE MESSI? SKANDAL SEÇİM

Messi'nin prestijli ödülü kazanması gerek dünya basınında gerekse sosyal medyada tepkilere yol açtı. Almanya'nın yüksek tirajlı gazetesi Bild, "Bu doğru olamaz! Uluslararası gazeteciler jürisi 613'e karşı 580 oyla dünyadaki en iyi futbolcuya verilen ödül olan Ballon d'Or'u Lewandowski'ye değil, Lionel Messi'ye verdi" ifadelerini kullandı.

İstanbul Haber Ajansı

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim