• BIST 13017.63
  • Altın 6678.33
  • Dolar 48.8612
  • Euro 55.693
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 21 °C

Aksel Bonfil'in yönettiği "Eksik" oyununun galası yapıldı

Aksel Bonfil'in yönettiği "Eksik" oyununun galası yapıldı
Ünlü oyuncu ve senarist Aksel Bonfil'in yazıp yönettiği ve bir baba, oğlu, oğlunun sevgilisi arasındaki karmaşık iletişimi anlatan "Eksik" adlı oyunun galası, Maximum Uniq Box'ta gerçekleştirildi.

Levent Can, Hande Doğandemir ve Erdem Kaynarca'nın aynı sahneyi paylaştığı Kadar yapımı oyunun galasına, oyunun yönetmeni Bonfil'in yanı sıra Esra Dermancıoğlu, Cengiz Bozkurt, Tolga Sarıtaş, Sahra Şaş, Ömer Faruk Sorak, Birol Namoğlu, Derya Beşerler, Yasemin Szawlowski, Berkan Karabulut, Lale Onuk, Ali Yağcı, Hanzade Durmuş, Anta Toros, Suna Keskin ve Serra Pirinç gibi tiyatro ve sinema dünyasından tanınmış isimler katıldı.

"Bom!" gazetesinin katkılarıyla hazırlanan gala gösteriminde oyuncular Can, Doğandemir ve Kaynarca, performanslarının ardından ayakta alkışlandı.

İstanbul Haber Ajansı

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim