• BIST 14387.01
  • Altın 6639.72
  • Dolar 45.1966
  • Euro 52.9935
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 17 °C

2022 Dünya Kupası'nda büyük sürpriz: Arjantin'e Suudi Arabistan şoku: 1-2

2022 Dünya Kupası'nda büyük sürpriz: Arjantin'e Suudi Arabistan şoku: 1-2
2022 Dünya Kupası'nın 3. gününde büyük bir sürpriz gerçekleşti. Kupanın favorileri arasında gösterilen Messi'li Arjantin, öne geçtiği karşılaşmada Suudi Arabistan'a 2-1 kaybetti.

2022 Dünya Kupası'nın favorilerinden Messi'li Arjantin'e soğuk duş. Arjantin, grubun ilk maçında Suudi Arabistan'a 2-1 kaydetti. 

Karşılaşmanın ilk yarısında 10. dakikada Messi'nin golüyle öne geçen Arjantin, daha sonraki dakikalarda da 3 gol buldu ancak hepsi ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. 

Arjantin, maçın ilk yarısında toplamda ise 7 kez ofsayta düştü. Maçın ikinci yarısı ise Suudi Arabistan için mucize bir dönüşe sahne oldu. 

Suudi Arabistan karşılaşmanın ikinci yarısında 48. ve 52. dakikalarda bulduğu iki golle maçı çevirdi ve sahadan unutulmayacak bir zaferle ayrıldı. 

Grubun diğer maçında bugün Meksika ve Polonya karşı karşıya gelecek. 

İstanbul Haber Ajansı

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim