• BIST 9808.46
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

Ziraat Mühendisleri Odasından Kayseri Şeker’e Ziyaret

Ziraat Mühendisleri Odasından Kayseri Şeker’e Ziyaret
Ziraat Mühendisleri Odası Kayseri İl Başkanı Ali Koç ve Yönetim Kurulu üyeleri Salih Yoka, M.Akif Yazar, Tuncer Saray, Memduh Ekici,Mesut Karabulut Kayseri...

Ziraat Mühendisleri Odası Kayseri İl Başkanı Ali Koç ve Yönetim Kurulu üyeleri Salih Yoka, M.Akif Yazar, Tuncer Saray, Memduh Ekici,Mesut Karabulut Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında konuşan Oda Başkanı Ali Koç; "Geçen hafta bildiğiniz gibi Ziraat Mühendisleri oda seçimini tamamladık. Yönetim kurulu olarak nezaket ziyaretinde bulunduk. Bizleri nazik karşılamasından dolayı teşekkür ediyoruz. Başkanımın Ziraat Mühendislerine bakış açısını ve kurum içinde ziraat mühendislerine sağlamış olduğu istihdamdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Değerli başkanımıza ve yönetim kurulunun yeni görevlerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah hayırlı hizmetler yapmalarını bekliyoruz.

Kayseri sanayi şehri olmasının yanında önemli bir tarım şehridir. Onun için tarımın içinde bulunan kişi ve kuruluşlar buna katkı sağlamak zorundalar. Bunu yaparken de kendisinin kurumsal bir şekilde diğer kurumlarla da işbirliği yapması gerekir.

Görüyorum ki yönetimin kurulunda bu hususa çok dikkat edilmiş ve iyi bir yönetim kurulmuş. Bu anlayış içerisinde bizde kayseri şeker olarak ziraat mühendisleri odası ile daha olumlu bir şekilde çalışma arzusundayız.

Kayseri Şeker tarımla yoğun olarak uğraşmak durumunda. Bu çerçevede de ziraat mühendislerini istihdam ediyor. Son iki senedir de kurum içerisindeki ziraat mühendislerinin sayısı artmış durumda. İlerleyen zaman içerisinde bu sayı giderek artacak. Ziraat mühendislerinin daha etkili bir şekilde bu sektörün içerisine girmesi gerekiyor.

Özellikle tarımda gelişmiş ülkelerle rekabet edebilmek için ziraat mühendislerinin istihdamına ihtiyaç var. Kayseri şeker ile kayseri pancar kooperatifi bu konuda önemli bir istihdam yeri haline gelmiş durumda. Biz sadece bu bölgeye değil bölge civarı çiftçilere de hizmet ediyoruz. Sadece şeker pancarı değil tüm tarımsal ürünlerde çiftçilere katkı sağlama amacındayız. Bu anlayışı daha fazla pekiştirerek başarılı olmak istiyoruz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim