• BIST 10077.39
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 18 °C

YURTKUR’lu Öğrencilerden Kızılay’a Anlamlı Destek

YURTKUR’lu Öğrencilerden Kızılay’a Anlamlı Destek
Türk Kızılayı Nazilli Şubesi tarafından düzenlenen "Gönül Örgüsü-Her İlmek Bir Mutluluk Demek" kampanyası çerçevesinde Yüksek Öğrenim Kredi ve...

Türk Kızılayı Nazilli Şubesi tarafından düzenlenen "Gönül Örgüsü-Her İlmek Bir Mutluluk Demek" kampanyası çerçevesinde Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Gevherhan Sultan Yurt Müdürlüğü öğrencilerinin ördüğü yün elbiseler, kimsesiz çocuklar için Kızılay'a teslim edildi.

Kuruluşundan bu yana ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmayan Türk Kızılay'ı tarafından yürütülen "Gönül Örgüsü – Her İlmek Bir Mutluluk Demek" kampanyasına Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Gevherhan Sultan Yurt Müdürlüğü öğrencileri de destek verdi. Yurtta düzenlenen teslim töreninde 20'ya yakın kız öğrencinin el emeği göz nuru ile ördükleri kazak, kaşkol, atkı, bere, hırka gibi örgü ürünleri, Türk Kızılayı Nazilli Şubesi'ne teslim edildi. Törende konuşan Şube Başkanı Av.Muhsin Doğan, "Kızılay Genel Merkezi'nin düzenlediği bir program olan "Gönül Örgüsü-çocuklar üşümesin- Her İlmek Bir Mutluluk Demek" kampanyası kapsamında Yurtkur'lu kız öğrencilerimizin ve Yurt Müdürü Sibel Dayanık'ın bizlere teslim ettiği el emeği örgü kıyafetler muhtaç çocuklarımızı ısıtacak" dedi.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Nazilli Gevherhan Sultan Yurt öğrencisi Merve Kara ise, teslim töreninde duygularını şu cümlelerle ifade etti: "Manisa'nın Soma ilçesinde oturuyorum. Kampanyayı duyduktan sonra arkadaşlarla yurtta elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştık. Devamını da yapacağız. Daha uzun bir zamanda, daha çeşitli iplerle bizimde katkımızın olmasını isteriz. Biz bunları yurdumuzda bir hafta içinde hazırladık. Birbirimize duyura duyura 17-18 öğrenci olduk. Öğrenci başına 2 tane örgü işi yaptık. Kızılay Derneği bu projeyi gerçekleştirdiği için çok mutlu olduk. Böyle kampanyalar benim hep hayalimdi. "Kızılay'la birlikte mutluluğu ilmek ilmek örelim"

YURTKUR’lu Öğrencilerden Kızılay’a Anlamlı Destek

YURTKUR’lu Öğrencilerden Kızılay’a Anlamlı Destek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim