• BIST 10045.74
  • Altın 2392.293
  • Dolar 32.3845
  • Euro 34.6065
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 23 °C

Yenimahalle Belediyesi’nden Oto Galericilere Tam Destek

Yenimahalle Belediyesi’nden Oto Galericilere Tam Destek
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Oto Galericileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (YOGDER) Başkanı Metin Tekin Salgın ve yönetim...

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Oto Galericileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (YOGDER) Başkanı Metin Tekin Salgın ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, Yenimahalleli oto galericileri makamında kabul etti. Kabulde gündem Esenboğa Yolu'nda yapılan "Otonomi" adlı Galericiler Sitesi olurken üyeler, Başkan Yaşar'a galericilere desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kabulde konuşan Yenimahalle Oto Galericileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (YOGDER) Başkanı Salgın, "İyi ki varsınız, iyi ki bizlere destek oldunuz. Bu site galerici esnafımıza cevap veremeyecektir. Ankara'da galericilik yapan birçok firma esnafımızın maliye kayıtları olduğu halde ruhsat alamama sebebiyle belediyelerimiz ve Ticaret Odası'na kayıtları mevcut değildir. Ankara'da bu işten geçimini temin eden bin 500'e yakın galerici esnafı vardır. Esenboğa yolunda yapılan Otonomi Sitesi ihtiyacın yüzde 15'ine kadar ancak cevap verebilir. Bunların hepsine Esenboğa yolunda yapılan Otonomi Sitesi cevap veremez. Biz galericiler olarak bu soruna çözüm arıyoruz" dedi.

"BEN SİZİ KORUMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM"

Başkan Yaşar ise, "Sektörel olarak işiniz her zamankinden daha fazla. Ben sizi korumak için elimden geleni yapıyorum. Bizim elimizden gelen bir şey varsa yasalar çerçevesinde biz bunu uyguluyoruz. Esnafa yer gösterilmeden dükkanlarından etmek benim dünya görüşüme aykırıdır. Onlar için mücadele verdim, hem galericilerin hem de vatandaşlarımızın yararına olacak her şeye imzamı attım. Oto galerilerin belli sanayi bölgelerine toparlanması şarttır. Bu yolda umarım sorunlarınız çözülür ve esnafımız başarılı bir şekilde belirlenen yerlerde işine devam eder" ifadelerini kullandı.

Yenimahalle Belediyesi’nden Oto Galericilere Tam Destek

Yenimahalle Belediyesi’nden Oto Galericilere Tam Destek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim