• BIST 10082.77
  • Altın 2430.881
  • Dolar 32.3957
  • Euro 34.7576
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 14 °C

Vali Fidan Ve Başkan Keleş Devlet Hastanesini İnceledi

Vali Fidan Ve Başkan Keleş Devlet Hastanesini İnceledi
Vali Ali Fidan ve Belediye Başkanı Mehmet Keleş Devlet Hastanesi inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldılar.

Vali Ali Fidan ve Belediye Başkanı Mehmet Keleş Devlet Hastanesi inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldılar. Vali Fidan, kısa sürede hastaneye taşınma işlemlerinin başlayacağını, ancak bir süre eski hastanenin de hizmette kalacağını bildirdi.

İnşaatında son aşamaya gelinen ve hizmete açılmak için gün sayan devlet hastanesini Vali Ali Fidan ve Belediye Başkanı Mehmet Keleş inceleme ziyaretinde bulundular. Garnizon Komutanı Bilal Güvenir ve Belediye Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy'un da eşlik ettiği ziyarette Vali Fidan ve Başkan Keleş, TOKİ yetkilisi ile İl Sağlık Müdürü Mahir Arslan ve Kamu hastaneleri Genel Sekreteri Zülfü Kılıç'tan bilgi aldılar.

Hastaneyi gezerek çalışmaları yerinde gören Vali Fidan ve Başkan Keleş, çalışmaların ne aşamada olduğu konusunda yetkililerle görüş alışverişinde bulundular.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Vali Ali Fidan, çok kısa sürede taşınma çalışmalarının başlayacağını bildirdi, Başkan Keleş ile birlikte çevre düzenleme çalışmalarını da inceleyeceklerini söyledi.

Vali Fidan, "İnşaatta gerçekten son aşamaya geldik. Bir yandan temizlik yapılırken, bir yandan küçük onarımlar yapılıyor. Taşınma başlayacak. Hastaneyi kısım kısım buraya taşıyacağız. İlk başlarda ikili hizmet olacak. Bir bölüm burada devam ederken aynı zamanda diğer hastanemiz hizmete devam edecek. Bu hastaneyi biz Düzceliler olarak uzun zamandır bekliyoruz. İkinci bir sıkıntı olmasın. Buraya taşındığımızda gerek hizmet kalitesi gerek hasta memnuniyeti açısından üst düzeyde bir hizmet olsun istiyoruz. İnşallah en kısa sürede taşınmaya başlayacağız. Belediye başkanımızla birlikte çevre düzenlemesine de bakacağız. Burayı bir kampus gibi düşünürsek hem devlet hastanemiz hem diş hastanemiz, çevresiyle, binasıyla güzel bir hizmet olsun diyoruz" dedi.

Vali Fidan Ve Başkan Keleş Devlet Hastanesini İnceledi

Vali Fidan Ve Başkan Keleş Devlet Hastanesini İnceledi

Vali Fidan Ve Başkan Keleş Devlet Hastanesini İnceledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim