• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Vali Dursun Ali Şahin, ETSO Meclisi’ne Veda Ziyaretinde Bulundu

Vali Dursun Ali Şahin, ETSO Meclisi’ne Veda Ziyaretinde Bulundu
Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Meclisi'ne veda etti.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Meclisi'ne veda etti.

25 Aralık Cuma günü yaş haddi dolayısıyla emekliye ayrılacak Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Mehmet Eren Başkanlığında, meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen 2015 Yılı Aralık Ayı ETSO Meclis Toplantısı'na katılarak veda ziyaretinde bulundu. Toplantının açılış konuşmasını yapan ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren, Edirne'deki görevi süresince yol gösterici, yapıcı ve etkin tutumları için Vali Dursun Ali Şahin'e teşekkür etti.

Eren, Vali Şahin'in önemli faaliyetler, ulusal ve uluslararası başarılı organizasyonlar gerçekleştirdiğini belirterek yeni hayatında başarı ve mutluluklar diledi.

Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt da yaptığı konuşmada Vali Şahin'e Edirne'ye verdiği hizmetlerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ederek, "Edirne sizi unutmayacak. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın projesiyle inşası devam eden Hamzabeyli TIR Parkı projesine de verdiğiniz katılardan dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı uzun bir ömür dileriz" dedi.

Vali Dursun Ali Şahin, daha sonra ETSO Meclis kürsüsüne gelerek konuşma gerçekleştirdi. Edirne'ye "güle güle" geldiğini ifade eden Şahin, gidişinin de güle güle olacağını belirterek, "Edirne'de 20 ay çabuk geçti. Güzel şeyler oldu ama mutlaka eksiklikler, hatalar da olmuştur. Vicdanen Edirne'den rahat ayrılmak benim için güzel bir olay. Ben size hakkımı helal ediyorum. Sizler de hakkınızı helal ediniz. Kırdığım insanlara diyorum ki beni affetsinler. Birlikte uyum içinde bir çok başarılı işe imza attık. Güzellikler Edirne'nin olacak. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum. Kendinize iyi bakınız. Sağ olun var olun" diye konuştu.

Meclis üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektiren Vali Şahin, veda ederek Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'ndan ayrıldı.

Vali Dursun Ali Şahin'in ETSO Meclisi'nden ayrılmasının ardından ETSO 2015 yılı son Meclis Toplantısına geçildi. Toplantıda Kasım ayı mizanının ve Kasım ayı faaliyet raporunun oylanmasının ardından gündem maddeleri arasında yer alan, ETSO bütçe komisyon üyelerince hazırlanarak Yönetim Kurulu'na sevk edilen Edirne Ticaret ve Sanayi Odası 2016 yılı gelir ve gider bütçesi görüşüldü.

Toplantıda, 2016 yılı gelir ve gider bütçesinde bulunan fasıllar hakkında bilgiler verildi. 2016 yılı gelir ve Gider Bütçe tasarıları ile 2016 yılı yıllık aidat ve hizmetler karşılığı alınacak ücret tarifeleri görüşülerek yeni bütçe oy birliği ile karara bağlandı.

Vali Dursun Ali Şahin, ETSO Meclisi’ne Veda Ziyaretinde Bulundu

Vali Dursun Ali Şahin, ETSO Meclisi’ne Veda Ziyaretinde Bulundu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim