• BIST 10082.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C

Şüphesinde Haklı Çıktı Ağabeyiyle Birlikte Ameliyat Oldu

Şüphesinde Haklı Çıktı Ağabeyiyle Birlikte Ameliyat Oldu
Ağabeyi 57 yaşındaki Recep Boyun'un bypass ameliyatı olması gerektiğini öğrenen 53 yaşındaki Recep Ali Boyun, Acıbadem Kayseri Hastanesi'nde aynı doktora...

Ağabeyi 57 yaşındaki Recep Boyun'un bypass ameliyatı olması gerektiğini öğrenen 53 yaşındaki Recep Ali Boyun, Acıbadem Kayseri Hastanesi'nde aynı doktora muayene olunca kendisinin de bypass ameliyatı olması gerektiği ortaya çıktı. Boyun kardeşlerin bypass ameliyatları aynı gün yapıldı.

53 yaşındaki Recep Ali Boyun, göğüs ve sırt ağrısı şikayeti çeken ağabeyi Medeni Boyun'u hastaneye götürerek muayene ettirdi. Yapılan muayenelerde sağ kolunda uyuşma ve boyun ağrısı şikayeti bulunan Medeni Boyun'un bypass ameliyatı olması gerektiği ortaya çıktı. Ağabeyinin şikayetlerini dinleyen ve yapılan muayene bypass olması gerektiğini öğrenen oto kaporta tamircisi Recep Ali Boyun, kendisinin de sık sık sırt ağrısı çekmesinden şüphelenerek muayene oldu.

Acıbadem Kayseri Hastanesi Kalp ve damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Tansel Türkoğlu'nun yaptığı muayeneler ve anjiyo tetkiklerinde Boyun kardeşlerin 3 damarının tıkalı olduğu ve bypass olmaları gerektiği ortaya çıktı. Recep Ali Boyun ve Medeni Boyun, yapılan muayeneler sonrasında aynı gün ameliyat olmaya kara verdi. Alınan karar sonrasında sabah Medeni Boyun, öğlen ise Recep Ali Boyun Doç. Dr. Tansel Türkoğlu tarafından gerçekleştirilen operasyonda açık kalp ameliyatı oldu. Doç Dr. Tansel Türkoğlu, hastalara göğüslerinden ve bacaklarından alınan damarla bypass yapıldığını belirterek, Boyun kardeşlerin sağlık durumlarının iyi olduğunun altını çizdi. Ameliyat sonrası bir gün yoğun bakımda beş gün de serviste takiplerinin ardından taburcu edilen ağabey-kardeş kendilerini çok iyi hissettiklerini belirtirken "Hastanede bir hastadan çok misafir gibi ağırlandık. Başta doktorumuz olmak üzere herkes çok iyi davrandı, adeta bizim ailemizin parçası oldular. Kendimizi gayet iyi hissediyoruz" diye konuştu.

Şüphesinde Haklı Çıktı Ağabeyiyle Birlikte Ameliyat Oldu

Şüphesinde Haklı Çıktı Ağabeyiyle Birlikte Ameliyat Oldu

Şüphesinde Haklı Çıktı Ağabeyiyle Birlikte Ameliyat Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim