• BIST 10082.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Süper Loto Milli Piyango Sonuçları Sorgulama

Süper Loto Milli Piyango Sonuçları Sorgulama
Süper loto milli piyango sonuçları sorgulama ekranını kullanarak ülkemizde en fazla oynanan şans oyunlarının sonuçları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

Süper loto milli piyango sonuçları sorgulama ekranını kullanarak ülkemizde en fazla oynanan şans oyunlarının sonuçları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Süper loto oyunu sayısal loto benzeri olan ancak 49 değil de 52 sayıya göre oynanmakta olan bir oyundur. Bu oyunda 52 sayı içerisinde 6 tane aynı sayının yan yana gelmesini sağlamak ve bu yolla büyük ikramiyenin tutturulmasını sağlamaktır. Bu oyun her hafta yüzbinlerce kişi içerisinde oynanmakta olan oyunlar içerisinde bulunmaktadır. Son yıllarda şans oyunları arasından yapılan incelemelere göre en fazla oynanmakta olan oyunlar içerisinde ilk sıralarda yer almıştır. Süper loto Oyunu yine diğer şans oyunlarında olduğu gibi belli kurallara göre oynanmaktadır. Kolonlar halinde oynana bu oyunda her kolan için 52 tane sayı bulunmaktadır. 52 sayı içerisinde 6 tane rakamın bir araya gelmesini sağlamalısınız.

 

SÜPER LOTO SONUÇLARI

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI

 

 Süper loto sonuçları resmi olarak çekildikten hemen sonra sisteme yansıtılmakta ve sonuçların duyurusu da milli piyango dairesince gerçekleştirilmektedir. Süper loto sonuçları kadar online olarak takip edilen bir diğer şans oyunu da Milli Piyangodur. Milli Piyango İdaresinin ortaya çıkmasına neden olan bir oyun olan Bilet usulü oynanmakta olan bu oyunda 6 rakamlı biletler satılmaktadır. Bu biletler tamamen tüketildikten sonra noter huzurunda çekiliş yapılmakta ve çekiliş sonuçlarına göre büyük ikramiye ve teselli ikramiyelerine göre ödemeler yapılmaktadır. Milli Piyango idaresi şans oyunları içerisinde belki de en fazla önem verdiği oyun olan Milli Piyano büyük ikramiye olarak belirtilen ve ülkemizde yeni yıla giriş aşamasında çekilen en büyük gelirli şan oyununa ev sahipliği yapmaktadır. 2016 yılında 55 trilyon milli piyango büyük ikramiyesi ile Ülkemiz tarihinin en büyük toplu şans oyunu parası dağıtılmaktadır. Milli Piyango sonuçları her yıl 1 Ocak günü açıklanmaktadır. Büyük ikramiyenin yanında yine teselli ve diğer ikramiyeler de çok fazla ilgi çeken diğer ikramiyeler arasında bulunmaktadır. Çekilissorgula.com sitesi milli piyango sonuçlarını en ayrıntılı biçimde açıklayan ve sonuçları kamuoyuna en hızlı şekilde ulaştıran bir sisteme sahiptir.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim