• BIST 10045.74
  • Altın 2392.293
  • Dolar 32.3845
  • Euro 34.6065
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 24 °C

Şirket Haberleri

Şirket Haberleri
2010 yılında ziyaretçilerine kapılarına açan Varlıbaş AVM, her geçen yıl gelişim ve değişim içerisinde oldu.

2010 yılında ziyaretçilerine kapılarına açan Varlıbaş AVM, her geçen yıl gelişim ve değişim içerisinde oldu. 5 yılını geride bırakan Varlıbaş AVM'nin Genel Müdürü Serpil Saka, Trabzon ve bölge halkına en iyi hizmeti vermeyi hedeflediklerini söyledi.

Sosyal imkanlara erişim kolaylığı bakımından Varlıbaş AVM'nin şehir yaşamı üzerinde önemli bir etkisi olduğuna dikkat çelen Saka, "Trabzon şehir merkezinde yer alan Varlıbaş AVM, açıldığı yıldan bu yana nitelikli alışveriş ve sosyal yaşam konseptiyle kentin en önemli buluşma noktalarının başında geliyor. Sosyal imkanlara erişim kolaylığı bakımından Varlıbaş AVM'nin şehir yaşamı üzerinde önemli bir etkisi var. Kent merkezinde konumlanan alışveriş merkezimiz sahip olduğu alışveriş ve sosyal yaşam konseptiyle 5 yıl içerisinde kentin vazgeçilmezleri arasındaki yerini aldı" dedi.

"GÜNLÜK 250 MİLYON TL'LİK BİR TİCARET HACMİNE SAHİBİZ"

2016 yılı içerisinde kapı giriş oranını yüzde 30 arttırmayı hedeflediklerini dile getiren Saka, "Varlıbaş AVM 5 yılın sonunda kendini ve ticari değerini ortaya koymaya başladı. Yıllık 250 Milyon TL'lik bir ticaret hacmine ulaşan Varlıbaş AVM hafta sonlarında günde ortalama 15 bin kişi tarafından ziyaret ediliyor. 5 yılda yüzde 50 gibi önemli bir oranda kapı giriş sayımız arttı. Hızla gelişen turizm potansiyelini ve bu yöndeki yeniliklerimizi de göz önüne aldığımızda 2016 yılı içerisinde kapı giriş oranımızı yüzde 30 arttırmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

"Trabzon bölge içerisinde çok önemli bir şehir ve Varlıbaş AVM de kent merkezinde hayatın ritminin attığı bir noktada yer alıyor" diyen Saka, "Bu merkezi konum en önemli farklılıklarımızın başında geliyor. Kentin bir çok önemli noktasına yürüme mesafesinde bulunan Varlıbaş AVM sahip olduğu marka karması, sosyal imkanları ve düzenlenen etkinliklerle ziyaretçilerin yaşamında önemli bir yer teşkil ediyor. Şehir merkezimiz yaklaşık 300 bin kişilik bir nüfusa sahip olurken, Trabzon bölgenin merkezi olması sebebiyle de günde binlerce kişi şehrimizi ziyaret ediyor. Her geçen gün yeni yatırımlar ve oteller yapılıyor. Günde 10 bin kişinin gelip gittiği Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile yan yanayız. Ayrıca şehrin meydanına da yürüme mesafesinde olması AVM'nin ziyaretçi sayısını pozitif yönde etkiliyor" şeklinde konuştu.

"VARLIBAŞ AVM ŞEHRİN TAM KALBİNDE"

Varlıbaş AVM'nin şehrin tam kalbinde yer aldığını söyleyen Saka, "Kent yaşamının ve bölge halkının tüm beklenti ve ihtiyaçlarının düşünüldüğü Varlıbaş AVM 27 bin m² ticari alana sahip olup, bünyesinde 63 mağaza ve 10 stand yer almaktadır. 550 araç kapasiteli açık-kapalı otoparkı, 3 bin m2 alanda 10 salon ve 780 koltuk kapasitesiyle bir sinema salonu bünyesinde bulunduruyor. AVM çatısı altındaki çocuk oyun alanları ile birlikte 5D simülasyon makineleri, çarpışan otomobiller, elektronik oyun makineleri gibi birçok eğlence imkanı da sunuluyor. Tüm bunları bir arada değerlendirdiğinde Varlıbaş AVM şehrin tam kalbinde yer alan en büyük yaşam ve eğlence merkezi olma konumunda bulunuyor" diye konuştu.

Sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerine değinen Saka, açıldıkları günden bugüne bir çok sosyal sorumluluk projesine ve imza gününe ev sahipliği yaptıklarını sözlerine ekledi.

Şirket Haberleri

Şirket Haberleri

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim