• BIST 10102.88
  • Altın 2397.363
  • Dolar 32.377
  • Euro 34.6839
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 27 °C

Sarıgöl Belediyesinde Hüzünlü Belge Töreni

Sarıgöl Belediyesinde Hüzünlü Belge Töreni
Sarıgöl Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yaz sezonunda açılan halk oyunları, keman, gitar ve bağlama kurslarına katılan 87...

Sarıgöl Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yaz sezonunda açılan halk oyunları, keman, gitar ve bağlama kurslarına katılan 87 kursiyere düzenlenen bir törenle belgeleri verildi. Kursiyeler tarafından hazırlanan konser ise Ankara'da terör saldırısı nedeniyle iptal edilirken minik öğrenciler sahneye üstlerinde Atatürk tişörtleriyle çıktı.

Sarıgöl Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen törene Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Koordinasyon Müdürü Akif Kılıçaslan, kursiyerlerin aileleri ve kursiyerler katıldı. Sarıgöl Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün üç dönem halinde enstrüman, halk oyunları verilmekte olduğunu belirten Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kurs Sorumlusu Barış Uzgidim, "Sarıgöl belediyesi olarak, bahar, kış ve yaz dönemleri olmak üzere üç dönem kurlar açmaktayız. Geçtiğimiz yaz döneminde çok başarılı çalışmalar yaptık. Bu belge töreninde sizlere çok güzel konser vermek için hazırlandık. Ancak, Ankara'da meydana gelen terör olayı bizleri derinden yaraladı. Bu nedenle kursiyerlerin vereceği konseri iptal ettik. Minik öğrencilerimiz de terörü tepki olarak üstlerinde Atatürk tişörtü giyerek tepkilerini gösterdiler. Kurslar boyunca öğrencilerimize 20 dakikalık kitap okumayı ayırdık." dedi.

TERÖR OLAYLARI BİZLERİ ÜZDÜ

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, kursiyerler belge dağıtım töreninde yaptığı konuşmasında Ankara'da son üç ayda meydana gelen terör olaylarında hayatlarını kaybeden vatandaşların, şehit düşen askerlerin ve polislerin ülkeyi yasa boğduğunu belirterek, "Üzüntümüz büyüktür. Terörün her türlüsüne karşıyız. Terör olaylarında hayatlarına kaybeden şehitlerimizi saygıyla anıyorum. Bu nedenle de kursiyerlerimize vereceğimiz belgeleri sade bir törenle yapmayı uygun gördük. Kurslarımız öğrencilerimize üç dönemde verilmekte. Ayrıca yetişkinlerimize yönelik kurslarımız yıl boyunca devam etmektedir. Sarıgöl'ü daha güzel yapmak için çalışıyorum. Hizmetler geliyor ama sizlerden de sabır bekliyorum." dedi. Konuşmanın ardından kursiyerlere belgeleri Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk tarafından verildi.

Sarıgöl Belediyesinde Hüzünlü Belge Töreni

Sarıgöl Belediyesinde Hüzünlü Belge Töreni

Sarıgöl Belediyesinde Hüzünlü Belge Töreni

Sarıgöl Belediyesinde Hüzünlü Belge Töreni

Sarıgöl Belediyesinde Hüzünlü Belge Töreni

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim