• BIST 10084.03
  • Altın 2399.392
  • Dolar 32.3782
  • Euro 34.7103
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 27 °C

Salihli Rotary’de Ödül Günü

Salihli Rotary’de Ödül Günü
Manisa'nın Salihli ilçesinde Rotary Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak verilen "Meslek Ödülü" bu yıl Antrenör Gül İlter'e verilirken, "Hizmet...

Manisa'nın Salihli ilçesinde Rotary Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak verilen "Meslek Ödülü" bu yıl Antrenör Gül İlter'e verilirken, "Hizmet Ödülü" ise Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Salihli Şube Müdürü Aynur Ölgün'e layık görüldü.

Bu yıl 24'üncü kuruluş yıldönümünü kutlayan Salihli Rotary Kulübü geleneksel hale getirdiği Hizmet ve Meslek Ödülleri'ni, Bizim Ev Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen törenle verdi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Salihli Rotary Kulübü Dönem Başkanı Bülent Sönmezer, başkent Ankara'da yaşanan terör olaylarını kulüp olarak kınadıklarını söyledi. Sönmezer, kulübün 1115'inci dönemin ise 35'inci toplantısını gerçekleştirdiklerini ifade ederek "Kurulduğu 1992 yılından beri geleneksel olarak her yıl mesleğinde başarılı çalışmalar yapan, ayrıca kentin ve ülkenin gelişmesi için çaba gösteren kişilere Meslek ve Hizmet Ödülü veriyoruz. Bu yıl kulüp olarak Meslek Ödülünü Salihli'de bizi voleybolu sevdiren ve geçtiğimiz sezon Bayan Voleybol yenilgisiz şampiyon yaparak 1. Lige çıkaran Salihli Belediyespor'un eski antrenörü Gül İlter'e, Hizmet Ödülünü ise kurumunda bir memur gibi çalışan Sosyal Güvenlik Kurumu Salihli Şube Müdürü (SGK) Aynur Ölgün'e vermeyi uygun gördük." dedi.

Törende Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı'nı 26 maçta 26 galibiyet elde ederek, büyük bir rekora imza attırıp takımını 1. Lige çıkartan Antrenör Gül İlter'e meslek ödülünü Salihli Rotary Geçmiş dönem başkanlarından Ahmet Remzi Yazgan verirken, SGK Salihli Şube Müdürü Aynur Ölgün'e ise hizmet ödülünü Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve aynı zamanda Rotary üyesi İbrahim Yüksel verdi.

Meslek ödülünü alan Antrenör Gül İlter, aldığı ödül ile gururlandığını ifade ederken, hizmet ödülünü alan SGK Salihli Şube Müdürü Aynur Ölgün ise işini ve Salihli insanına hizmet etmeyi çok sevdiğini ifade ederek, ödülü mesai arkadaşları adına aldığını söyledi.

Salihli Rotary Kulübü'nün geleneksel meslek ve hizmet ödül töreni verilen yemek ile son buldu.

Salihli Rotary’de Ödül Günü

Salihli Rotary’de Ödül Günü

Salihli Rotary’de Ödül Günü

Salihli Rotary’de Ödül Günü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim