• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Sağlık raporu alamayan vatandaş, doktoru hastanelik etti!

Sağlık raporu alamayan vatandaş, doktoru hastanelik etti!
Isparta’nın Yalvaç ilçesinde sürücü belgesi için sağlık raporu almaya gelen baba – oğuldan birine sağlık raporu verilip, diğerine verilmeyince ortalık karıştı. Öfkeli baba doktoru hastanelik etti.

Olay, 16 Ağustos günü saat 16.00 sıralarında Yalvaç 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Aile Sağlığı Merkezine gelen O.E. ve G.E. isimli baba – oğul, sürücü belgesi raporu almak üzere ‘Misafir Hasta’ olarak farklı doktorlara gittiler. Baba, ASM’deki kendisine rapor veremeyeceğinin ve hastaneden alması gerektiğinin söylenmesi üzerine sinirlendi.
Rapor alamayan babanın, olumsuz yanıt aldığı doktora sin – kaflı sözler sarf ettiği öne sürüldü. Bu sırada ASM’de sırada bekleyen başka hasta ve hasta yakınlarıyla da tartışan babanın sesini duyan Doktor Mehmet Akyol, odasından dışarı çıkarak şahsı sakinleştirmek istedi.

rapor-001.jpg

ÖNCE SAKİNLEŞTİRMEK İÇİN BAHÇEYE GÖNDERDİ, GERİ GELİNCE ÇILGINA DÖNDÜ

Doktor Akyol’un baba O.E.’ye, ‘Beyefendi, burası Aile Sağlığı Merkezi, yüksek sesle konuşmazsanız iyi olur, sinirliyseniz sakinleşmek için dışarıda hava alın’ şeklinde telkinlerde bulunduğu öğrenildi. ‘Tamam’ diyerek dışarı çıkan O.E.’nin, daha sonra oğlu G.E.’nin rapor aldığını öğrenince çılgına dönerek geri geldiği, ‘Bunlar bana nasıl vermedi de oğluma verdiler’ şeklinde sözler sarf ettiği iddia edildi.

'POLİSİ ARAYIN, O DOKTORUN AĞZINI BURNUNU KIRACAĞIM' İDDİASI

ASM koridorlarında bağırmaya başlayan O.E.’nin ayrıca, ‘Polisi arayın, ben o doktorun ağzını burnunu kıracağım, herkes görsün’ dediği öne sürüldü.

'SEN RAPOR VERECEKSİN, BEN YİNE O DOKTORUN AĞZINI BURNUNU KIRACAĞIM'

O anlarda, oğula rapor veren doktorun, olayların ilerlemesine engel olmak amacıyla aşağı kattan, ‘Kimseyi dövmene gerek yok, gel sana da yardımcı olayım’ dediği, ancak öfkeli babanın, ‘Sen rapor vereceksin, ben yine o doktorun ağzını burnunu kıracağım’ şeklinde sözler sarf ettiği öne sürüldü.

 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim