• BIST 10082.77
  • Altın 2430.881
  • Dolar 32.3957
  • Euro 34.7576
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 15 °C

Recepli’ye Soğuk Hava Deposu Yapılacak

Recepli’ye Soğuk Hava Deposu Yapılacak
Yunusemre Belediyesi, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüyle imzaladığı protokol kapsamında Recepli Mahallesinde belediyeye ait olan alana soğuk...

Yunusemre Belediyesi, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüyle imzaladığı protokol kapsamında Recepli Mahallesinde belediyeye ait olan alana soğuk hava deposu inşa edilecek ve vatandaşların kullanımına sunulacak.

Yunusemre Belediyesi İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile üreticilerin büyük sıkıntısını giderecek bir protokole imza attı. Belediye başkanlık makamında gerçekleştirilen imza törenine Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Başkan Yardımcısı Mustafa Dandin ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hasan Çebi katıldı. İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hasan Çebi, Yunusemre Belediyesi ile kırsal anlamda çalışmalarda bulunmak amacıyla işbirliği içerisinde olduklarını kaydederken, desteklerinden dolayı Başkan Çerçi'ye teşekkür etti. Recepli Mahallesinde soğuk hava deposu yaptırdıklarını belirten Çebi, "Üreticilerimize yardımda bulunmak amacıyla belediyemiz ile işbirliği imzalıyoruz. Çiftçilerimize şimdiden hayırlı olsun diyoruz. Recepli mahallemizdeki üreticilerimize hayırlı olsun." dedi.

RECEPLİLİ ÜRETİCİLERİ SEVİNDİREN PROTOKOL

Belediye Başkanı Çerçi de protokole ilişkin yaptığı açıklamada hedeflerinin Yuntdağı'nı tarım ve besiciliğin merkezi haline getireceklerini anlatarak, "Recepli Mahallemizde Belediyemize ait taşınmaz üzerine inşa edilecek soğuk hava deposu ile ilgili protokol imzaladık. Protokol gereğince bizim mülkümüze ait alana tahsis yapılacak ve vatandaşlarımızın kullanımına sunulacak. Yunusemre Belediyesi olarak kırsal kalkınmayı destekliyoruz. Organik tarım, hayvancılığı geliştirme, süt toplama merkezleri, fidan dağıtımları ve üreticilerimizin kırsal anlamda eğitim verilmesi ile ilgili çalışmalarda bulunuyoruz. Üreticilerimize yönelik çalışmalarda bulunmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Recepli’ye Soğuk Hava Deposu Yapılacak

Recepli’ye Soğuk Hava Deposu Yapılacak

Recepli’ye Soğuk Hava Deposu Yapılacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim