• BIST 11368.57
  • Altın 6183.213
  • Dolar 42.8471
  • Euro 50.6942
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 7 °C
  • İzmir 14 °C

'Polatgiller'de kavga bitmiyor: “Evime giremez”

'Polatgiller'de kavga bitmiyor: “Evime giremez”
Dilan Polat, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ablası Sıla Doğu’nun kendisini darp ettiğini açıkladı.

Dilan Polat’ın magazin gündemine taşıdığı ablası Sıla Doğu’nun, bir süredir kardeşine destek olmak amacıyla Dilan Polat’ın evinde kaldığı öğrenildi. Sık sık tartıştıkları bilinen iki kardeş arasında yaşanan gerginliğin büyüyeceği konuşulurken, yaşanan son olay beklentilerin çok ötesine geçti.

"BİR DAHA EVİME GİREMEZ"

Dilan Polat, sosyal medya hesabından peş peşe paylaşımlar yaparak ablası Sıla Doğu’nun kendisini darp ettiğini öne sürdü. Polat, vücudundaki yara ve darp izlerini de paylaştığı fotoğraflarla gösterdi. Ablasına sert sözlerle tepki gösteren Dilan Polat, Sıla Doğu için "Bir daha benim evime giremez, benim böyle bir kardeşim yoktur" ifadelerini kullandı.

1-20251224123827.jpg

"NASIL BİR NEFRET VARMIŞ İÇİNDE?"

Sıla Doğu’nun saçlarını yolduğunu ve kolunu tırmaladığını gösteren fotoğrafları paylaşan Polat, yaşananlara "Nasıl bir nefret biriktirmiş içinde?" sözleriyle isyan etti. Olayın yaşandığı sırada Engin Polat’ın evde olmadığı da öğrenildi.

2-20251224123827.jpg

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim