• BIST 10082.77
  • Altın 2430.881
  • Dolar 32.3957
  • Euro 34.7576
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 14 °C

Pazaryeri İlçesi Halk Meclisi Sanayi Komisyonu Toplandı

Pazaryeri İlçesi Halk Meclisi Sanayi Komisyonu Toplandı
Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde, ilçenin kalkınması için sivil toplum örgütleri ile sanayi kuruluşları temsilcilerinin de yer aldığı "Halk Meclisi Sanayi...

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde, ilçenin kalkınması için sivil toplum örgütleri ile sanayi kuruluşları temsilcilerinin de yer aldığı "Halk Meclisi Sanayi Komisyonu" toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın öncülüğünde Pazaryeri Kültür Merkezi Salonu'nda, il genel ve belediye meclis üyeleri, Özel İdare Müdürü Mustafa Sezgin, Pazaryeri Organize Sanayi (PORSAB) Müdürü Muammer Yıldırım, siyasi parti temsilcileri, sanayi kuruluşları temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları, Eskişehir ve Bozüyük Pazaryerililer Dernek Başkanları, eski belediye başkanları ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

"DIŞARIDA FAALİYET GÖSTEREN KURULUŞLARDA YAKLAŞIK BİN 41 KİŞİYİ İSTİHDAM ETMEKTEDİR"

Toplantıda, ilçedeki sanayi ve istihdamın önemini belirtilerek, ilçenin hiç bir dönem böyle birlik ve beraberliği yakalayamadığını vurgulayan Başkan Yalçın sözlerine şöyle devam etti.

"İlçemiz OSB'sinde ve dışarıda faaliyet gösteren kuruluşlarda yaklaşık bin 41 kişiyi istihdam etmektedir. Halen yeni kurulum aşamasında olan ve atıl vaziyette olan bir kaç fabrikamızı da hayata geçirmek üzereyiz. İlçemiz, konum itibarıyla hava ve deniz limanlarına yakınlığı, yapılacak olan Ankara-İzmir otoyolunun ilçemizden geçecek olması ve siyasi yönden ise bakan ve milletvekillerimiz ile çok avantajlı bir ilçe durumunda. Bizler bunu çok iyi değerlendirmeliyiz. Hedefimiz artan yatırım taleplerinin karşılanması için OSB'yi genişletmek. Komisyonlarımız 5 ile 15 yıllık kalkınma planları yaparak 2023 hedeflerine Pazaryeri vizyonuyla yürümeliyiz."

Pazaryeri ilçesinin sanayi alanında avantajları dezavantajları ve sanayi alanındaki hedefleri konusunda karşılıklı fikir alışveriş yapılırken, toplantı soru cevap şeklinde sona erdi.

Pazaryeri İlçesi Halk Meclisi Sanayi Komisyonu Toplandı

Pazaryeri İlçesi Halk Meclisi Sanayi Komisyonu Toplandı

Pazaryeri İlçesi Halk Meclisi Sanayi Komisyonu Toplandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim