• BIST 10045.74
  • Altın 2392.293
  • Dolar 32.3845
  • Euro 34.6065
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 23 °C

Pazarlar Anadolu Lisesi Güreş Takımı Yine Zirvede

Pazarlar Anadolu Lisesi Güreş Takımı Yine Zirvede
Kütahya'da okul sporları çerçevesinde okullar arası yapılan güreş müsabakalarında grekoromen ve serbest stilde Pazarlar Anadolu Lisesi Güreş takımı...

Kütahya'da okul sporları çerçevesinde okullar arası yapılan güreş müsabakalarında grekoromen ve serbest stilde Pazarlar Anadolu Lisesi Güreş takımı il birincisi oldu.

Müsabakalarında Pazarlar Anadolu Lisesi madalya alan 14 sporcudan 7 tanesi il birincisi olarak geçen yıl ki Kütahya il şampiyonluğundan sonra bu yılda zirvedeki yerini korumayı başardı.

Güreş takımının antrenörlüğünü de yapan Beden Eğitimi Öğretmeni aynı zamanda Milli Güreş Hakemi olan Yüksel Geyik "in bir önceki yıl 5 olan il 1.si sayısını bu yıl 7'ye çıkarmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. 2016 yılında 15-16 yaş ve 17-18 yaş kategorilerinde farklı illerde yapılacak olan grup müsabakalarında mücadele edecek olan bu 7. İl Birincisi Güreşçinin Türkiye Şampiyonasında da derece yaparak Kütahya en iyi şekilde

temsil edeceklerini inandığını söyledi.

Pazarlar Anadolu Lisesi Güreş takımı Grekoromen stilde 6 altın, 2 gümüş ve 5 bronz madalya kazanırken, Serbest stilde ise 1 altın ve 1 bronz madalya kazandı.

Pazarlar Anadolu Lisesi Güreş takımı Grekoromen stilde Tolga Türksever, Salih Gün, İlker Balık, Mustafa Yılmaz, Bilal Baş ve Cemal Güneç Altın madalya kazanırken Selman Kayran, Barış Şen gümüş madalya, M. Akif Kocapınar, Ercan Altınkaya, Şükrü Özdemir ve Mehmet Torun ise bronz madalya kazandılar.

Pazarlar Anadolu Lisesi Güreş takımı serbest stilde ise, Hüseyin Gündüz altın madalya ve Ramazan Ünal ise bronz madalya kazandılar.

Güreş müsabakalarına katılan ve okullarını başarıyla temsil eden tüm sporcuları kutlayan Pazarlar Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Duran, "Kütahya'da yapılan Okullar arası güreş müsabakalarında okulumuz güreş takımı takım halinde büyük başarı göstermiştir. Güreş takımımız Grekoromen stilde 6 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalya kazanırken, Serbest stilde ise 1 altın ve 1 bronz madalya kazandı. Okulumuz güreş takımımızın başarısında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Güreş takımındaki tüm öğrencilerimi de tebrik ederim. Başarıların devamının geleceğine inancımız tamdır" dedi. (MB-EFE)

Pazarlar Anadolu Lisesi Güreş Takımı Yine Zirvede

Pazarlar Anadolu Lisesi Güreş Takımı Yine Zirvede

Pazarlar Anadolu Lisesi Güreş Takımı Yine Zirvede

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim