• BIST 10110.09
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 20 °C

Patronlar Dünyasının KKTC Temsilcisi Ertan Birinci Ankara’da

Patronlar Dünyasının KKTC Temsilcisi Ertan Birinci Ankara’da
Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) temsilcisi iş adamı Birinci Medya Kuruluşu...

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) temsilcisi iş adamı Birinci Medya Kuruluşu Kurucu Başkanı Ertan Birinci, Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu SANKON'un Ankara'da düzenlenen geleneksel aylık istişare toplantısına Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İş Dünyasını temsilen katıldı.

İş adamı Birinci Medya Kuruluşu Kurucu Başkanı Ertan Birinci istişare toplantısında yapmış olduğu konuşmasında Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu KKTC temsilciliğinin KKTC de 2015 yılında yapmış olduğu ve önümüzdeki yeni yıl 2016 da yapılması planlanan organizasyonlar ve çalışmalar hakkında Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu SANKON yönetim kuruluna ve katılımcılara bilgi verdi.

Ertan Birinci konuşmasında, "İnanıyorum ki Genel Başkanımız Nezaket Emine Atasoy hanımefendinin önderliğinde Türkiye Cumhuriyeti Hükumeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Hükumeti destek ve katkılarıyla önümüzdeki yılda KKTC ekonomisine büyük katkılar sağlıyacak organizasyonlar ve çalışmalar yapacağız" dedi.

Birinci Medya Kurucu Başkanı iş adamı Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu KKTC temsilcisi Ertan Birinci istişare toplantısı sonrası Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın Danışmanı Ahmet Ataşcı'nın oğlu Furkan Ataşcı'nın Ankara'da yapılan düğün törenine katıldı. Ertan Birinci Furkan Ataşcı ve değerli eşine ömür boyu mutluluklar diledi. Ertan Birinci düğün törenine katılan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'la da bir görüşme yaptı ve dahan sonra Ankara'dan ayrılarak KKTC'ye hareket etti.

Patronlar Dünyasının KKTC Temsilcisi Ertan Birinci Ankara’da

Patronlar Dünyasının KKTC Temsilcisi Ertan Birinci Ankara’da

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim