• BIST 10082.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Muhtarlardan İGM Başkanı Peşin Ve Nebol’a Teşekkür

Muhtarlardan İGM Başkanı Peşin Ve Nebol’a Teşekkür
Niğde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, Niğde İl Özel İdaresinin Türkiye'ye örnek projeler uyguladığını söyledi.

Niğde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, Niğde İl Özel İdaresinin Türkiye'ye örnek projeler uyguladığını söyledi.

Niğde Merkeze bağlı Muhtarlardan oluşan heyet, Niğde İl Genel Meclisi Başkanı Mahmut Peşin ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol'i mecliste ziyaret etti.

Niğde İl Özel İdaresi toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette Niğde Muhtarlar Derneği Başkanı Bahtiyar Yamaner; "Köylerimize yapmış olduğunuz hizmetlerinizden dolayı tüm muhtarlar adına size teşekkür ederiz." dedi.

Niğde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin: " Milletimizin olmazsa olmazı, vatandaşımızın birinci temsilcisi muhtarlarımızdır" dedi.

Peşin yaptığı konuşmada: "Allah'a hamdolsun ki göreve geldiğimiz bugünden bu yana kadar "Köylerimiz Şehir Olsun Projesi" ile köylerimizin ne tür ihtiyaçları varsa gidermeye vatandaşlarımızı en güzel hak ettikleri ortamlarda en iyi tesislerde yaşatmaya gayret ediyoruz. Birçok proje uyguladık tabi ki eksik kaldığımız alanlarda olabilir" dedi.

Peşin konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Niğde İl Özel İdaresi Türkiye'deki birinci İl Özel İdaredir. Uyguladığı projeler Türkiye'ye örnek projeler olmuştur. Bu projeleri yaparken başarılarımız bir ekip işidir. Biz muhtarlarımızla memnunuz her şeylerini şeffaf bir şeklini bize iletiyorlar ve bizde ziyaretler gerçekleştirerek çözümlemeye çalışıyoruz. Vekillerimiz ilimizin tüm dertleriyle ilgileniyorlar. Muhtarlarımızda, İl Özel İdaremizde, valimizde ve hep birlikte oynadığımız takım oyununu istenilen başarıya ulaştırıp galip geliyoruz. Sizlere bu güzel ziyaretinizden dolayı da teşekkür ediyorum "diye konuştu.

Niğde Muhtarlar Dernek Başkanı Bahtiyar Yamaner, yönetim kurulu adına Niğde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol'e plaket takdim etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim