• BIST 9942.91
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 25 °C

Milletvekili Aydemir Çomoğluları Derneği’ni Ziyaret Etti

Milletvekili Aydemir Çomoğluları Derneği’ni Ziyaret Etti
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum'daki ziyaretleri kapsamında Çomoğluları Derneği yönetim kurulu üyeleriyle buluştu.

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum'daki ziyaretleri kapsamında Çomoğluları Derneği yönetim kurulu üyeleriyle buluştu.

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Erzurum'daki programları kapsamında AK Parti İl Başkan Yardımcısı Muharrem Toprak ve beraberindeki heyet ile birlikte Çomoğluları Derneği yönetim kurulu üyeleriyle Vani Efendi İş Merkezi'nde bulunan dernek binasında bir araya geldi. Ziyaret sırasında Çomoğluları Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Çomaklı, Dernek Denetleme Kurulu Başkanı ve Atatürk Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Ömer Çomaklı ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Aydemir, son yıllarda dernekleşmenin ve sivil toplum örgütlerinin milli birlik ve bütünlük açısından daha da önemli bir hale geldiğine dikkat çekti. Yeni anayasa ve başkanlık sistemine de değinen Aydemir, yeni anayasanın devlet-millet dayanışma ve kaynaşmasını, milli birlik ve beraberlik ruhunu güçlendiren, milletin değer yargı, hissiyat ve vicdanının ifade eden teması olacağına dikkat çekerek, "Yeni anayasa devlet-millet dayanışma, kaynaşma ve bütünleşmesinin ifadesi olacaktır. Başkanlık sistemi ulaşılması gereken öncelikli bir hedeftir. İnşallah, yeni anayasa çalışmaları başarıyla sonuçlanır ve hakikat bulur "dedi.

Çomoğluları Derneği Başkanı Yavuz Çomaklı, dernek faaliyetleri ve yapısıyla ilgili bilgi verdi. Öncelikli amaçları Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde yaşanan aile mensuplarını bir araya getirmek olduğunu ifade etti. Çomaklı, " Türkiye'nin ihtiyacı olan yeni anayasaya bir an önce kavuşması gereklidir. Hükümetimizin bu yöndeki çalışmalarını dernek olarak destekliyor ve yakından takip ediyoruz. Bu bağlamda sivil toplum örgütleri olarak bizler her zaman üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye hazırız" şeklinde konuştu.

Derneğin Denetleme Kurulu Başkanlığı görevini yürüten ve Atatürk Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Ömer Çomaklı da adaylık sürecindeki çalışmalarla ilgili bilgi verdi ve rektör olması halinde gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri ana hatlarıyla paylaştı.

Prof. Dr. Çomaklı, insanların fikirlerinin ön plana çıkacağı bir yönetim hayal ettiklerini aktararak sözlerine şöyle devam etti: "Göreve geldiğimiz takdirde ayrım yapmadan, liyakat esasına göre değerlendirme yaparak görev dağılımı yapacağız. İnsanları ayrıştırmadan, kapsayıcı ve bütünleştirici bir politika uygulayarak üniversitemizi daha ileriye taşımanın gayretini göstereceğim. Birlikten kuvvet doğar ve başarı sağlanır. Ben muhafazakâr bir gelenekten geliyorum ancak hizmet için sağcısı ile solcusu ile her türlü fikre değer vereceğim"

Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişlerinin aktarılmasının ardından son buldu.

Milletvekili Aydemir Çomoğluları Derneği’ni Ziyaret Etti

Milletvekili Aydemir Çomoğluları Derneği’ni Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim