• BIST 9903.83
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Merkezefendi Belediyesi’nden Köy Okuluna Yardım

Merkezefendi Belediyesi’nden Köy Okuluna Yardım
Merkezefendi Belediyesi, "Yaşam Paylaştıkça Güzel" projesi kapsamında şehrin 7 bölgesine yerleştirdiği oyuncak ve kitap kumbarası sayesinde topladığı...

Merkezefendi Belediyesi, "Yaşam Paylaştıkça Güzel" projesi kapsamında şehrin 7 bölgesine yerleştirdiği oyuncak ve kitap kumbarası sayesinde topladığı kitap ve oyuncakları, törenle Belenköylü çocuklara armağan etti.

Kale'nin Belenköy Ortaokulu'nda düzenlenen törene Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurettin Tıkım, Okul Müdürü Ülkü Geliş,ve öğrenciler katıldı. Tören öncesi konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, " Geçen yıl belediye olarak ilçe sınırları içinde 7 adet oyuncak ve kitap kumbarası yerleştirdik. Bu kumbaralarda, milli eğitim müdürlüğü ve okullarımızın da desteğiyle tam 23 bin kitap, 5 bin 500 adet oyuncak topladık. Biz isteseydik belediye bütçesinden kitap ve oyuncak alabilirdik. Biz bunu yapmadık. Asıl mesele yaşam paylaştıkça güzel diyebilmektir. Fazlalık olan kitap ve oyuncaklarımızı başkasıyla paylaşmasını çocuklarımıza öğretebilmektir. Buraya gelirken Merkezefendi'de okuyan 55 bin öğrencimizin de sizlere selamını getirdim. Biz kitap ve oyuncakları toplarken harcama yapmadık. Merkezefendi'de yaşayanların hediyesi olarak size kitapları ve oyuncakları getirdik. Özellikle oyuncaklarımızın hijyenik olabilmesi için Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdik. Oyuncaklarımızı kuru temizlemeden geçirdik. Bu projemize Merkezefendi sınırları içindeki eğitim kurumları da destek oldu. Ben bu projeye destek olan tüm paydaşlara teşekkür ediyorum"dedi.

Konuşmaların ardından Merkezefendi ilçesinde toplanan kitap ve oyuncaklar öğrencilere protokol tarafından takdim edildi. Tören sonrası Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve diğer protokol üyeleri öğrencilere havlu, kitap, not defteri, ve balon dağıttı.

Merkezefendi Belediyesi’nden Köy Okuluna Yardım

Merkezefendi Belediyesi’nden Köy Okuluna Yardım

Merkezefendi Belediyesi’nden Köy Okuluna Yardım

Merkezefendi Belediyesi’nden Köy Okuluna Yardım

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim