• BIST 11286.81
  • Altın 5959.534
  • Dolar 42.7129
  • Euro 50.195
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara -1 °C
  • İzmir 5 °C

Kürtaj olmayı reddeden hamile eşini gaz tüpüyle yaktı

Kürtaj olmayı reddeden hamile eşini gaz tüpüyle yaktı
Lübnan'da bir adam hamile olan eşinden kürtaj olmasını istedi. Bebeğini aldırmak istemeyen 21 yaşındaki Hana Mohammed Khodor kocasının bu isteğini reddetti. Gözü dönmüş eş, 5 buçuk aylık hamile eşini gaz tüpüyle yaktı. Hastanelik olan annenin hayati tehlikesi sürüyor.

Lübnan'da korkunç saldırı girişiminde bulunuldu. 21 yaşındaki genç hamile kadın aralık ayında dünyaya gelecek bebeğini elinde tutmak için sabırsızlanıyordu. Bebeğin babası bebeği istemediği için eşinin kürtaj olmasını istedi. Hana Mohammed Khodorkocasının bu isteğini kabul etmedi. Eşine sinirlenen koca hamile kadını acımasızca dövdü.

g-017.jpg

KARISINI ATEŞE VERDİ

Anne Khodor, eşinin şiddetine tepki gösterdi ve eşine bebeğini aldırmayacağını söyledi. Cani koca, kürtaj olmayı reddeden karısını gaz tüpü kullanarak ateşe verdi.

gaz-tupuyle-yakti-kurtaj-olmayi-reddedince-esini-15189401_2275_m.jpg

"HAYATI İÇİN SAVAŞIYOR"

Eşinin yanmasına içi el vermeyen koca karısını hastaneye götürdü. Lübnan'da bulunan Al Salam Hastanesi'ne kaldırılan kadın tedavi altına alındı. Doktor Gabriel Al-Sabe'e, anne için eşine şu şekilde konuştu: "Bebek anne karnında öldü. Cesedini çıkarmak için onu ameliyat etmek zorunda kaldık. Hayatta kalma şansı çok zayıftı. Biz konuşurken, o hayatı için savaşıyor. Yoğun bakım ünitesinde yaşamla ölüm arasında. Yaşam destek ünitesinde ve her gün hayata döndürülüyor. Durumu ciddiyetini koruyor. Son derece kritik ve vücudunun büyük bölgeleri yandı" dedi.

İstanbul Haber Ajansı

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim