• BIST 11328.58
  • Altın 5953.864
  • Dolar 42.7266
  • Euro 50.295
  • İstanbul 3 °C
  • Ankara -6 °C
  • İzmir 3 °C

KTÜ DUİM Mezunlarından Kıyı Emniyeti Genel Müdürü’ne Ziyaret

KTÜ DUİM Mezunlarından Kıyı Emniyeti Genel Müdürü’ne Ziyaret
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Mezunları Derneği heyeti, Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Sayın Mustafa Bankaoğlu’nu makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen görüşmede, Türk denizciliğine yönelik stratejik iş birlikleri ve sektörün gelişimi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

KTÜ Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kaptan Orhan Kasap ile Yönetim Kurulu üyeleri Kaptan Tuğçe Altın ve Kaptan Feyza Dinç’in katılımıyla gerçekleşen ziyaret, samimi ve yapıcı bir atmosferde geçti. Ziyaret sırasında Dernek heyeti, Türkiye’nin en köklü ve kritik denizcilik kurumlarından biri olan Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’nün sektöre sağladığı katkıları takdirle dile getirdi. Özellikle Genel Müdür Bankaoğlu’nun deniz emniyeti, çevre güvenliği ve denizcilik eğitimi konularındaki vizyoner yaklaşımı memnuniyetle karşılandı.

Mesleki Dayanışma ve Ortak Proje Vurgusu

Görüşmede, denizcilik eğitiminin güçlendirilmesi, mezunların sektöre entegrasyonunun kolaylaştırılması ve mesleki dayanışmanın artırılmasına yönelik olası iş birlikleri değerlendirildi. Taraflar, bu alanlarda geliştirilebilecek ortak projelerin denizcilik sektörüne olumlu katkılar sunacağına dair görüş birliğine vardı. Dernek heyeti, gösterilen misafirperverlik ve destekleyici tutum dolayısıyla Sayın Genel Müdür Mustafa Bankaoğlu’na teşekkürlerini iletti.

Genel Müdür Yardımcıları Da Ziyaret Edildi

Aynı gün içinde heyet, Kıyı Emniyeti Genel Müdür Yardımcıları Sn. Gökmen Kınık ve Sn. Abdurrahman Köse’yi de makamlarında ziyaret etti. Yapılan görüşmelerde sektörle ilgili güncel gelişmeler ele alınırken, karşılıklı teşekkür ve iyi niyet mesajları paylaşıldı.

DENİZ HABER AJANSI

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Türkiye’den dünyaya yeşil denizcilik hamlesi!15 Aralık 2025 Pazartesi 13:00
  • Numarine Yachts'ta 2. Patrik von Sydow dönemi!15 Aralık 2025 Pazartesi 12:30
  • Dünyanın ilk otonom feribotu seferlere başladı15 Aralık 2025 Pazartesi 12:00
  • Nakkaş Shipping Trading’in yeni gemisi denize indi15 Aralık 2025 Pazartesi 11:30
  • D-Marin’den büyük İtalya hamlesi!15 Aralık 2025 Pazartesi 10:30
  • COSCO, tek seferde 87 gemi siparişi verdi15 Aralık 2025 Pazartesi 10:00
  • Tosyalı Holding, Avrupa'nın 3. büyüğü oldu!14 Aralık 2025 Pazar 00:30
  • OMSAN, Tanger Med benzeri liman kuracak14 Aralık 2025 Pazar 00:00
  • YILPORT’tan lojistik hamlesi: Gana13 Aralık 2025 Cumartesi 16:00
  • Haliç’te 6 yılda 527 gemi yenilendi13 Aralık 2025 Cumartesi 14:00
  • ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim