• BIST 10082.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 18 °C

Koto’dan İki Bakan”a Ziyaret

Koto’dan İki Bakan”a Ziyaret
Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Murat Özdağ beraberindeki heyetle birlikte, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji...

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Murat Özdağ beraberindeki heyetle birlikte, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ı ziyaret etti.

KOTO Başkanı Murat Özdağ ve beraberindeki heyetle, Kocaeli iş dünyasının beklenti ve çözüm önerilerini sunmak için Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık"a bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, Yönetim Kurulu Üyeleri, Murat Altun, Mehmet Temizel, Yusuf Ziya Uludüz, Meclis Üyeleri, Avni Arıcan, Mikail Kayacı, Abdülmelik Kalay, Üçüncü Meslek Komitesi Başkanı Kadir Zortaş, Beşinci Meslek Komitesi Başkanı Şaban Kulaksız, Altıncı Meslek Komitesi Başkanı İbrahim Atalay ile iş adamları katıldı.

İlk olarak Bakan Tüfenkci ile bir araya gelen KOTO Başkanı Murat Özdağ ve heyeti, 15 sorun ve çözüm önerisinden oluşan detaylı Kocaeli dosyasını sundu. Geçtiğimiz yıl Kasım ayında göreve başlayan Bakan Tüfenkci'ye başarılar dileyen Başkan Özdağ, "Kocaeli Ticaret Odası olarak başta Kocaeli olmak üzere ülkemizin kalkınması için projeler yürütüyoruz. Ancak bazı sorunlar Kocaelili işadamlarının hızını yavaşlatıyor. Sizlerin de desteğiyle önümüzdeki dönemde bu sorunların çözüleceğine inanıyoruz. Sizlerden aldığımız destek bizleri kamçılıyor" dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı ile görüşmenin ardından KOTO heyeti, Bakan Fikri Işık'ı ziyaret etti. Kocaeli Ticaret Odası'nın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Bakan Işık, "Kocaeli Ticaret Odamız her fırsatta bizlerle projelerini paylaşıyor. 2023 yılında dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girmeyi planlayan ülkemiz ve Kocaelimiz için çalışıyorlar. Takdir ediyoruz. Havalimanımızı daha aktif hale getirmek için son sürat çalışıyoruz. Havalimanımızın ILS cihazı takıldı, taksi yolunun ihalesi de yapıldı. Bu yatırımlarla birlikte Cengiz Topel Havalimanımız daha aktif hale gelecek. 2016 yılında Erzurum ve Antalya'yı da uçuş tarifesine eklemek için görüşmeler yürütüyoruz" diye konuştu.

Koto’dan İki Bakan”a Ziyaret

Koto’dan İki Bakan”a Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim