• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

KOSGEB Proje Teklif Çağrısını Menemen’de Anlattı

KOSGEB Proje Teklif Çağrısını Menemen’de Anlattı
Menemen Ticaret Odasının gerçekleştirdiği KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı Proje Teklif Çağrısı Bilgilendirme Seminerine KOSGEB Kuzey Merkez Müdürü...

Menemen Ticaret Odasının gerçekleştirdiği KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı Proje Teklif Çağrısı Bilgilendirme Seminerine KOSGEB Kuzey Merkez Müdürü Özgür Armaneri katıldı.

Menemen Ticaret Odası adına seminerin açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral, "KOSGEB destek programları her alanda gerek üyelerimize gerek Menemenli girişimci adaylarına elimizden geldiği kadar anlatmaya aktarmaya çalıştık ve bu konuda bizim her zaman yanımızda olan Sayın Armaneri'ye de çok teşekkür ederim" dedi. Ayrıca Güral Menemende çok güçlü firmaların olduğuna değinerek "Biz istiyoruz ki güçlü firmalarımız devletin destekleri ile daha güçlü olsun, daha fazla personel istihdam etsin ve Menemen'in ekonomisine daha büyük katkı sağlasın. Tüm üyelerimizin ve girişimci adaylarımızın desteklerden faydalanmasını temenni ediyor ve programın gerçekleşmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

KOSGEB destekleri ve çalışmaları hakkında bilgi vermek adına söz alan KOSGEB Kuzey Merkez Müdürü Özgür Armaneri, "AR-GE İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama Destek Programları, İşbirliği-Güçbirliği Destek Programları ve Genel Destek Programları" hakkında bilgi verdi. ARGE İnovasyon ve Endüstriyel Destek Programlarının işleyiş ve bu alanda alınacak proje bazlı destekler hakkında detaylı bilgi aktaran Armaneri, "Bu alanda işletmelerimiz en yüksek faydayı sağlayacakları yerde eksik kalabiliyor, umarım bu ve benzeri programların katkısını göreceğiz" dedi.

Armaneri, İşbirliği-Güçbirliği Destek Programları hakkında birçok örnek ve destek üst limitlerini ve oranlarını aktardı ayrıca Genel Destek programlarını da katılımcılara anlattı. Armaneri, KOSGEB'e sunulacak projelerin yazılmasında gerekli eğitim ve destekleri sağladıklarını belirterek "KOSGEB olarak biz işletmelere, girişimci adaylarına birçok alanda destek sağlıyoruz ve daha fazla kişiye destek sağlamak için çalışıyoruz ve bu yüzden bugün buradayız" dedi.

Soru cevap bölümünün ardından Menemen Ticaret Odası adına Özgür Armaneri'ye, Menemen yoğurdu takdim edildi.

KOSGEB Proje Teklif Çağrısını Menemen’de Anlattı

KOSGEB Proje Teklif Çağrısını Menemen’de Anlattı

KOSGEB Proje Teklif Çağrısını Menemen’de Anlattı

KOSGEB Proje Teklif Çağrısını Menemen’de Anlattı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim