• BIST 10082.77
  • Altın 2430.881
  • Dolar 32.3957
  • Euro 34.7576
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 14 °C

Klima Bakımı

Klima Bakımı
Klimalarınız arızalandığında artık hangi servisleri tercih edeceğinizi düşünmenize gerek yok.

Klimalarınız arızalandığında artık hangi servisleri tercih edeceğinizi düşünmenize gerek yok. Klima servisi olarak sahip olduğumuz deneyimli kadromuz sayesinde sizin için en iyi servis hizmetini sunabiliyoruz. Klimalarınız arızalandığında sizde bizleri arayarak klimalarınızın arızalarını gidermemizi sağlayabilirsiniz. Uzman ve deneyimli personellerimiz ile tüm klima markalarının tüm klima modellerini sorunsuz bir şekilde onarabiliyoruz.

Klima arızaları ciddiye alınması gereken arızalardır. Çünkü klimalardaki arızalar genelde parçalardan dolayı kaynaklanır ve bu parçaların onarılması oldukça zordur. Birçok servis bu parçaları onarmaya çalıştığı için kalıcı çözümler üretemez. Klima servisi olarak bizler ise sizlere kalıcı çözümler sunmayı başarıyoruz. Özellikle sahip olduğumuz uzman personeller ve teknolojik ekipmanlar sayesinde daha detaylı inceleme yapabiliyor ve bu incelemeler sonucunda da sizlere kesin çözümler sunabiliyoruz. Bu nedenle sizde klimalarınız arızalandığı zaman bize ulaştığınızda arızalı olan klimalarınız için kesin çözümler kazanmış olacaksınız.

Servisimiz arızalı olan klimalar parçalarınızı ilk olarak onarmaya çalışmaktadır. Eğer arızalı olan bu parçalar onarılmazsa ya da onarıldığı zaman kesin çözümler sunulmazsa bu durumda yedek parça değişimi yapılır. Yedek parça değişimlerini orijinal yedek parçalar ile yapıyoruz. Orijinal yedek parça değişimleri yapıldığı içinde sizlere servisimiz tarafından garanti verilmektedir. 1 yıl olan bu garanti süresi içerisinde değişim yapılan parçalar tekrar arızalanırsa ücretsiz olarak servisimizden hizmet alabiliyorsunuz. Servisimiz yedek parça değişimlerini yerinde aynı gün içerisinde yapmaktadır. Yani yedek parça değişimi için artık günlerce beklemenize gerek kalmıyor. Yedek parça değişimi yapılacağı zaman bizi aradığınızda servis personellerimiz sizlerden gerekli olan bilgiler alacak ve bu bilgiler alındıktan sonrada sizlere gerekli bilgiler vereceklerdir. Bu nedenle sizde klimalarınız arızalandığında ya da yedek parça değişimi yapılacağı zaman bizleri arayabilir ve sizler için kalıcı çözümler sunmamızı sağlayabilirsiniz. Uzman ekiplerimiz sayesinde klimalarınızın onarımı ve yedek parça değişimi aynı gün içerisinde gerçekleştirilecektir.

Klima servisi olarak sizlere İstanbul Anadolu yakasında 7/24 hizmet veriyoruz. Bizimle iletişime geçtikten sonra alacağınız randevular sayesinde ekonomik fiyatlı servis hizmetlerimizden yararlanabileceksiniz. Sizde kaliteli ve yerinde klima bakım onarımı için hemen bizleri arayarak randevu almalısınız.

Kaynak : http://www.anadoluklimaservisi.com/

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim