• BIST 10082.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 13 °C

Kayserigaz 2015 Yılı Faaliyet Raporu Yayınlandı

Kayserigaz 2015 Yılı Faaliyet Raporu Yayınlandı
12 yıldır Kayseri halkına doğalgaz konforunu sunan, yaptığı çalışmalar ve sunduğu hizmetlerle toplumun takdirini kazanan Kayserigaz, önceki yıl gerçekleştirmiş...

12 yıldır Kayseri halkına doğalgaz konforunu sunan, yaptığı çalışmalar ve sunduğu hizmetlerle toplumun takdirini kazanan Kayserigaz, önceki yıl gerçekleştirmiş olduğu projeleri ve ulaştığı başarıları içeren "2015 Yılı Faaliyet Raporu" nu yayınladı.

2015 Yılı Faaliyet Raporu, Kayserigaz'ın sahada yaptığı çalışmaların dışında gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projeleriyle alınan motivasyonun verdiği güç ile yönetimsel strateji ve kurumsal kimlik anlayışı içinde oluşturulmuştur. Kayseri'ye sorunsuz ve emniyetli gaz arzını sunabilmek için tüm hızıyla çalışmalarını sürdüren Kayserigaz, kamuoyuna sunduğu yeni faaliyet raporu ile sektörde ön sıralarda ki yerini korumayı sürdürmektedir. Kayserigaz Kurumsal İletişim Birimi tarafından hızlı bir çalışma süreci yürütülmesi sonucu zamanından çok önce tamamlanarak sektördeki tüm paydaşlarla ve Kayseri Halkı ile paylaşılmıştır.

Hazırlanan yeni faaliyet raporu önceki yıllarda olduğu gibi sade ve anlaşılır yazısı, yormayan özgün tasarımı ve zengin içeriğiyle Kayserigaz hakkında geniş bilgilere yer vermektedir. 2015 yılında ki faaliyetler, veriler, gerçekleştirilen çalışma ve projeler hakkındaki bilgiler, yeni faaliyet raporunda detaylarıyla işlenerek paylaşılmıştır. Faaliyet raporu %100 geri dönüştürülebilir atık kağıtlardan üretilmiştir. Raporun hazırlanma aşamasında hiçbir ağaç kesilmediği gibi atık materyallerin de tekrar kullanıma kazandırılması Kayserigaz'ın doğaya verdiği önemi bir kez daha kanıtlamıştır.

Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, Kayserigaz 2015 Faaliyet Raporu ile ilgili yaptığı açıklamada; "Kayserigaz Ailesi olarak her yıl olduğu gibi 2015 yılında da büyümeye ve gelişmeye, geliştikçe de kendimizi yenileyerek zamanın şartlarına en iyi şekilde uyum sağlamayı sürdürdük. Destekleriyle bizlerin gelişmesine katkı sağlayan Kayserigaz çalışanlarına ve Kayseri Halkı'na teşekkür ediyoruz" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Kayserigaz 2015 Yılı Faaliyet Raporu Yayınlandı

Kayserigaz 2015 Yılı Faaliyet Raporu Yayınlandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim