• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 12 °C

Kaymakam Kaya Gazetecileri Unutmadı

Kaymakam Kaya Gazetecileri Unutmadı
Adıyaman'ın Kahta İlçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya ve AK Parti Kahta İlçe Başkanı Engin Akel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede...

Adıyaman'ın Kahta İlçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya ve AK Parti Kahta İlçe Başkanı Engin Akel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya geldi.

Kahta Kaymakamlığı tarafından düzenlenen program kapsamında ilçedeki özel bir restoranda düzenlenen yemekte gazetecilerle bir araya gelen Kaymakam Ahmet Gazi Kaya ve AK Parti Kahta İlçe Başkanı Engin Akel, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Gazeteciliğin, insanlara haber ve doğru bilgi akışını sağlama gibi çok yönlü bir misyonu içerdiğini belirten Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, gazetecilik mesleğinin, çok büyük fedakarlıklarla ve çok zor şartlarda yerine getirilen önemli bir meslek olduğunu söyledi. Kaymakam Kaya, "Her zaman haber peşinde olan gazeteciler bir taraftan sorumluluk duygusu içerisinde vatandaşları aydınlatırken diğer taraftan da halkın talep ve beklentilerini yazarak çok önemli bir kamu görevini de sağlamış oluyorlar" şeklinde konuştu. Kahta'nın sorunlarının herkesin ortak bir paydası olduğunu ve bu payda üzerinden bütün sorunların el birliğiyle çözülebileceğini kaydeden Kaymakam Kaya, "Görev yapan arkadaşlarımızın hepsinin kamu hizmeti yaptığını düşünüyorum. Kahta'nın göremediğini gören gözü, duymadıklarını duyan kulağı siz değerli basın mensupları zor şartlarda görev yapmaktasınız. Kar, kış demeden her ortamda ve her habere koşuyorsunuz. Bu kapsamda senede bir gün dahi olsa sizleri hatırlayıp bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bütün gazeteci arkadaşlarımızın yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı tebrik ediyor, bundan sonraki basın yayın hayatında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Düzenlenen etkinliğe, Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, AK Parti Kahta İlçe Başkanı Engin Akel, Kahta Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Sırrı İnan ve ilçede görev yapan gazeteciler katıldı.

Kaymakam Kaya Gazetecileri Unutmadı

Kaymakam Kaya Gazetecileri Unutmadı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim