• BIST 10057.55
  • Altın 2399.392
  • Dolar 32.3782
  • Euro 34.7103
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 27 °C

Karlahan: Talihsizliklerden dolayı ligde istediğimiz yerde değiliz

Karlahan: Talihsizliklerden dolayı ligde istediğimiz yerde değiliz
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor Basın Sözcüsü Göksel Karlahan, "Sezon başından bu yana yaşadığımız talihsizliklerden dolayı...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor Basın Sözcüsü Göksel Karlahan, "Sezon başından bu yana yaşadığımız talihsizliklerden dolayı ligde istediğimiz yerde değiliz." dedi.

Karlahan, kulübün Özsoylar İş Merkezi'nde bulunan merkez ofisinde düzenlediği basın toplantısında, ligin ilk yarısını değerlendirdi. 17 hafta boyunca 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyetle ilk yarıyı kapattıklarını anımsatan Karlahan, şunları kaydetti: "Sezon başından bu yana yaşadığımız talihsizliklerden dolayı ligde istediğimiz yerde değiliz. Sezon öncesinde şampiyonluk parolasıyla çıktığımız bu yolda maalesef Kemal Kılıç ve ardından takımın başına teknik direktör olarak gelen Turhan Özyazanlar'ın ani vefatı takımımıza etkisi çok olumsuz oldu. İnanıyorum ki ikinci yarı daha iyi olacağız. Öncelikli hedefimiz lider olarak bir üst lige çıkmak ancak bunda başarılı olamazsak play-of'lardan bir üst gruba çıkmaktır."

Teknik direktörün vermiş olduğu rapor doğrultusunda devre arasında defans oyuncusu Orkun Dervişler ile yollarını ayırdıklarını dile getiren Karlahan, şu ifadeleri kullandı: "Orkun Dervişler Eyüpspor ile anlaştı. Bahri Can Avcı'nın Ziraat Türkiye Kupasında oynanan Şanlıurfaspor müsabakasında sakatlanması üzerine Körfez Birlikspor'dan defans oyuncusu Necdet Kaba'yı kadromuza kattık. Önümüzdeki günlerde bir defans oyuncusu daha takımımıza kazandırabiliriz."

Takım olarak alt yapıya önem vereceklerinin altını çizen Karlahan, "Bu kapsamda ilçeye bağlı 52 mahallede oluşturulan teknik heyetimiz alan taraması yapıyorlar. Bu yetenekler yapılacak olan tespitler sonrasında takımızın alt yapısına kazandırılacak. Şehrimizin yeni yeteneklerini kulüp bünyesine katmak istiyoruz." dedi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim