• BIST 9909.34
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 25 °C

Karabük ‘En’lerini Seçiyor

Karabük ‘En’lerini Seçiyor
Karabük'te faaliyet gösteren konser ve çeşitli organizasyonlar yapan Mebuka Organizasyon tarafından Karabük En'lerini seçiyor adı altında dev bir anket...

Karabük'te faaliyet gösteren konser ve çeşitli organizasyonlar yapan Mebuka Organizasyon tarafından Karabük En'lerini seçiyor adı altında dev bir anket başlattı.

20 gün sürecek ankette iş dünyasından, ticaret erbabı ile farklı alanlarda yer alan isimlerin yer aldığı oylama sonucunda 25 Ocak'ta düzenlenecek etkinlikle ödülleri verilecek.

Mebuka Organizasyon firması yetkilisi Kazım Yılmaz, firma olarak gelişen ve hızla büyüyen Karabük'e nasıl değişimler katabiliriz düşüncesiyle farkı etkinliklerle faydalı işler yapmayı planladıklarını söyledi.

Yılmaz, konser, tiyatro ve çeşitli etkinlikler yaptıklarını ancak bu etkinlikleri yaparken kendilerine bu konu da destek olan Karabük'ün mimarlarını da unutmamak adına "Karabük Yılın En'leri" ödül gecesi düzenlediklerini de belirterek, "Buradaki amacımız Karabük te çeşitli faaliyetler gösteren, kamu kurumu, belediye başkanları, iş adamları ve ticari faaliyet gösteren firmaları tatlı bir rekabet içerisinde Karabük'e daha faydalı nasıl olabiliriz düşüncesi ile böyle bir yarışın içerisine dahil etmek istiyoruz. Düzenlemiş olduğumuz internet ortamında ki anketle ve Karabük merkez ilçelerinde yapılack olan reel anketlerle insanların düşünceleri doğrultusun da anketimiz de en fazla oyu alan isimlere 25 Ocak'ta düzenleyeceğimiz gecemiz de "Karabük 1. Demir Yürek Yılın En'i ödülü verilecektir.Yalnız burada unutmamaız gereken bir etken de kategoriler içerisinde Karabükümüz de oylamaya girmeyecek isimlere gecemizin sonun da hizmetlerine karşılık olarak gecenin özelleri ödülü verilecektir.Bu Özel ödülü alacak olan büyüklerimiz milletvekillerimiz Mehmet Ali Şahin ve Burhanettin Uysal, Valimiz Orhan Alimoğlu, Emniyet Müdürümüz Serhat Tezsever ve Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat. Böyle bir geceyi artık Karabük'te her yıl yapmayı planlıyoruz ve böylece Karabük'ün tanıtımın da bir nebze olsa bizimde payımızın olmasını planlıyoruz" dedi.

Yılmaz, oy verme işlerinin başladığını ve www.mebukaorganizasyon.com adresinden vatandaşların ankete katılabileceğini kaydetti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim