• BIST 10056.43
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Kaliteli Tanıtımlar!

Kaliteli Tanıtımlar!
Google’ın kendi içinde bulundurmuş olduğu haber platformunda internet üzerindeki sitelere de yer verdiği görülmüştür. Arama motorlarında doğrudan karşınıza çıkan siteler için News kaydı bulunduğunu söyleyebiliriz.

 

Google’ın kendi içinde bulundurmuş olduğu haber platformunda internet üzerindeki sitelere de yer verdiği görülmüştür. Arama motorlarında doğrudan karşınıza çıkan siteler için News kaydı bulunduğunu söyleyebiliriz. Bir haber sitesinin bu kaydı alabilmek için fazlaca uğraşması gerekir. Yapacağı işlemlerden bir tanesi, bünyesinde özgün içerik barındırmasıdır. Google politikalarının doğrultusunda ilerleyecek olursak onlar için bu konunun fazlasıyla önemli olduğunu söyleyebiliriz. Kopyala yapıştır mantığıyla ilerleyen bir site sahibinin, ilerlemesi gibi bir durum bu yüzden söz konusu bile olmayacaktır. Google News kaydı alan kişinin de artık fazlaca bir ADSENSE geliri elde etmesi adına, kendi gibi Google News kayıtlı siteden tanıtım yazısı alması gerekir. Aldığı bu yazı sayesinde, değerleri hızla yükselecek ve siteyi güzel bir yere getirebilecektir.

TANITIM YAZISI KAMPANYALARIMIZ İÇİN TIKLAYINIZ!

Bazı bireyler, bu durumu fazla önemsemezler. Ancak önemsedikleri takdirde de güzel başarıyı elde edeceklerini bilmezler. Diğer sektörlerdeki siteler için de aynı şeyler geçerlidir. Bir internetteki sitenin iyi bir yere gelmesini isteyen sahibi, sitesini; forum tanıtımları, sosyal medya tanıtımları, tanıtım yazıları, link çalışmalarıyla desteklemesi gerekir. Yapmış olduğu bu çalışmalar sayesinde iyi bir yol kat edebileceği gibi sitesi otoriter olunca bir yerde sabit olarak kalacak ve güzel bir ziyaretçi kitlesi oluşacaktır. Sürekli olarak kendini takip eden ziyaretçilere ulaştığı takdirde onlara daha da iyi hizmet vermek için uğraşacaktır. Kişilerin, sağlam çalışmaları yaptırabilmesi ve bulabilmesi adına, alanında uzman bir kişiyle çalışması gerekmektedir.

Sadece internet işlerinin yapılmış olduğu forumları ziyaret ederek, çalışmalarını oralara yaptırmalıdır. Yaptırdıkları çalışmalar sayesinde, daha iyi bir yol alarak yine akıllarda kalıcı yerini alacaktır. Link çalışmaları konusunda hassas olmalı ve temiz niteliklere sahip bünyesinde link bulundurmayan siteler tercih edilmelidir.

Kaynak : www.supertanitim.com

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim