• BIST 10918.51
  • Altın 5748.708
  • Dolar 42.4424
  • Euro 49.4355
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara -3 °C
  • İzmir 10 °C

Justin Bieber: “Gülmek bile acıtıyor”

Justin Bieber: “Gülmek bile acıtıyor”
Justin Bieber, Coachella 2026 için hazırlanırken elektrikli kaykaydan düşerek kaburgasını sakatladı. Şarkıcı yaşadığı durumu, “Konuşmak, gülmek, şarkı söylemek bile acıtıyor” diyerek anlattı.

Pop yıldızı Justin Bieber, Coachella 2026 hazırlıkları yaparken talihsiz bir kaza yaşadı. Şarkıcı elektrikli kaykaydan düşerek kaburgasını sakatladı. Bu kazanın festival provalarını epeyce zorlaştırdığını açıkladı. Bieber, Coachella 2026’ta yapacağı ilk headliner performansı için dört saatlik bir Twitch canlı yayını yapıyordu.

"GÜLMEK BİLE ACITIYOR"

Yayında acı içinde olduğunu söyleyerek, “Gülmek bile acıtıyor” dedi ve elektrikli Onewheel kaykayından indiği sırada düştüğünü belirtti. Prova boyunca “What Do You Mean?”, “Purpose” gibi hitlerini canlı bandoyla seslendiren Bieber, performansını sürdürmeye çalışsa da yayın sonunda yakın ekibine “Bu kaburga olayı beni mahvetti” diyerek acısını paylaştı: “Yan tarafımın üzerine düştüm. Şaka değil, nefes almak, gülmek, şarkı söylemek… hepsi acıyor” dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim