• BIST 10082.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 13 °C

Jüriler Oynadı Yarışmacılar Oyladı

Jüriler Oynadı Yarışmacılar Oyladı
Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şubesi ve Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Türkiye'ye örnek olacak bir organizasyon...

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şubesi ve Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Türkiye'ye örnek olacak bir organizasyon düzenledi. İlginç görüntülerin yaşandığı yarışmalarda yarışmacılar jürileri oyladı.

Kamil Ocak Spor Salonunda düzenlenen Okul Sporları Halk Oyunları yarışmaları kıyasıya mücadelelerin ardından son buldu. Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şubesi ve Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından gerçekleştirilen yarışma, yoğun ilgi gördü. Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Gençler Düzenlemeli olmak üzere 4 kategoride 92 Ekip ve yaklaşık bin 530 sporcunun katıldığı yarışmaların sonunda Gaziantep, şampiyonunu belirledi. Gaziantep'te derece yapan ekiplerin ise önümüzdeki günlerde bölge yarışmalarına katılacağı, bölge yarışmalarında şampiyon olan ekibin ise Türkiye şampiyonasına katılacağı bildirildi. Yapılan yarışmalar sonunda ise Miniklerde Yavuzlar İlkokulu birinci, Vali Muammer Güler İlkokulu ikinci, Mahmut Söylemez İlkokulu üçüncü, Yıldızlarda Münire Kemal Kınoğlu Orta Okulu birinci, Mete Uygun Orta Okulu ikinci, Mahmut Fehime Ersoy Orta Okulu üçüncü, Gençler kategorisinde ise Şahinbey Halk Eğitim Merkezi birinci, Şehitkamil Halk Eğitim Merkezi ikinci ve Hacı Sani Konukoğlu Anadolu Endüstri Meslek Lisesi üçüncü oldu. Gençler Düzenlemeli kategorisinde ise Akkent Anadolu Lisesi birinci, Hacı Muzaffer Bakbak Anadolu Kız Meslek Lisesi ikinci ve Hacı Sani Konukoğlu Anadolu Lisesi üçüncü oldu. Müsabakalarda ise ilginç görüntüler ortaya çıktı. Jüri koltuğunda oturan yarışmacıları oylayan jüri üyeleri masalarını yarışmacılara bıraktı. Bu kez jüriler hünerlerini sergilerken jüri koltuğuna oturan yarışmacılarda jürileri oyladı.

Jüriler Oynadı Yarışmacılar Oyladı

Jüriler Oynadı Yarışmacılar Oyladı

Jüriler Oynadı Yarışmacılar Oyladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim