• BIST 8718.11
  • Altın 2243.646
  • Dolar 32.3307
  • Euro 35.1486
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

İş insanları yerli otomobil GÜNSEL’i test etti

İş insanları yerli otomobil GÜNSEL’i test etti
Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) üyeleri KKTC'de gerçekleştirdikleri temaslar kapsamında yerli otomobil GÜNSEL'i de ziyaret etti.

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) üyeleri KKTC'de gerçekleştirdikleri temaslar kapsamında yerli otomobil GÜNSEL'i de ziyaret etti. Ziyarete katılan Kuzey Kıbrıs Genç İş Adamları Derneği (GİAD) ile birlikte GÜNSEL'in ilk modeli B9 ile test sürüşü gerçekleştirdiler.

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) üyeleri KKTC'de gerçekleştirdikleri temaslar kapsamında GÜNSEL'i de ziyaret etti. ASKON'un ziyaretine Kuzey Kıbrıs Genç İş Adamları Derneği (GİAD) de katıldı. ASKON ve GİAD üyesi iş insanları, Yakın Doğu Üniversitesi Kampüsünde bulunan sürüş alanında GÜNSEL'in ilk modeli B9 ile test sürüşü gerçekleştirdikten sonra üretim tesislerini de gezerek aracın özellikleri ve seri üretim hazırlıkları ile ilgili de detaylı bilgiler aldı.

Yakın Doğu Oluşumu Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. İrfan Suat Günsel ve Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Başkanı Orhan Aydın açıklamalarda bulundu.

"İş insanlarını GÜNSEL'le tanıştırmak ve evimizde ağırlamak bizim için büyük bir mutluluk"

Yakın Doğu Oluşumu Mütevelli Heyeti ve GÜNSEL Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İrfan Suat Günsel, "Türkiye iş dünyasının önemli bileşenlerinden Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği ile Kuzey Kıbrıs Genç İş Adamları Derneği üyesi iş adamlarımızı evimizde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduk" dedi. Prof. Dr. Günsel, "GÜNSEL'in seri üretim çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğimiz bir dönemde gerçekleşen ziyareti son derece anlamlı ve değerli buluyoruz" ifadelerini kullandı.

"Hızlanmasından, yol tutuşuna kadar çok etkileyici bir performansa sahip"

Gerçekleştirdiği test sürüşünün ardından açıklama yapan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Başkanı Orhan Aydın ise GÜNSEL'in performansını "Harika" olarak nitelendirdi. "GÜNSEL, hızlanmasından, yol tutuşuna kadar çok etkileyici bir performansa sahip" diyen Aydın, "Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bize bu gururu yaşattıkları için ayrıca teşekkür etmek istiyorum" ifadesini kullandı.

İş insanları yerli otomobil GÜNSEL’i test etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim