• BIST 9883.12
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C

İncirliova’da Engeller Aşılıyor

İncirliova’da Engeller Aşılıyor
İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçedeki engelli vatandaşların dertlerine derman olmaya devam ediyor.

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçedeki engelli vatandaşların dertlerine derman olmaya devam ediyor.

Bulduğu her fırsatta engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşları evlerinde bizzat kendisi ziyaret eden Başkan Kale, önceki gün beş engelli vatandaşa daha tekerlekli sandalye hediyesinde bulunarak dertlerine derman oldu.

İncirliova Belediye Başkanlığı Sosyal Hizmet Ağı bünyesinde yapılan araştırmalar ile vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda ilçe genelindeki engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşları tespit ettiklerini dile getiren Başkan Kale; "İncirliova Belediyesi olarak ilçemiz genelindeki tüm engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın dertlerine derman olma gayretindeyiz. Bugüne kadar 62 yürüme engelli vatandaşımıza tekerlekli sandalye desteğinde bulunmuştuk. İBSHA birimimiz tarafından yapılan tespitler sonucunda ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen beş vatandaşımıza daha ulaşarak onlara birer adet tekerlekli sandalye hediye ettik. Bizlerin tek amacı vardır. O da engelli vatandaşlarımızın dertlerine derman olmak onların hayır dualarını almaktır" dedi.

"ALLAH İŞİNİ KOLAYLAŞTIRSIN"

Acarlar, Sandıklı, Karabağ, İstiklal ve Kurtuluş Mahallelerinde ikamet etmekte olan yürüme engelli Hanife Tüfekçioğlu (76), Huriye Yel (75), Bahriye Yosun (75), Mehmet Barlas (70) ile Maide Öztürk'ü (60)evlerinde ziyaret eden Başkan Kale'ye vatandaşlar "Allah senden razı olsun. Sen bizlerin dertlerine derman oldun. Allah da senin derdine derman olsun. İşini kolaylaştırsın" diyerek teşekkür etti.

"24 SAAT EMRİNİZDEYİM"

İncirliova Belediyesi olarak sosyal yardımlaşmaya büyük önem verdiklerini, ilçe genelindeki tüm ihtiyaç sahibi, engelli, yaşlı vatandaşlara ulaşma gayretinde olduklarını vurgulayan Başkan Kale, vatandaşların gösterdiği yakın ilgi ve samimiyetten dolayı teşekkür ederek; "Sizlerin yaşadığı sıkıntıları çözüme kavuşturmak benim boynumun borcudur. Bilesiniz ki 24 saat sizin emrinizdeyim" şeklinde konuştu.

İncirliova’da Engeller Aşılıyor

İncirliova’da Engeller Aşılıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim