• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

İl Genel Meclisi'nde Çaykara dönemi

İl Genel Meclisi'nde Çaykara dönemi
Kırıkkale İl Genel Meclisi Başkanlığı seçimlerinde Murat Çaykara başkan seçildi.

Kırıkkale İl Genel Meclisi Başkanlığı seçimlerinde Murat Çaykara başkan seçildi.

İl Genel Meclisi salonunda gerçekleşen seçimde 21 meclis üyesi oy kullandı. Murat Çaykara 15, Selahattin Yıldıran 5 oy aldı, 1 oy geçersiz sayıldı. Seçime Meclis Başkanlığını yürüten Şerafettin Atalay girmedi. Eski başkan Atalay, başkanlığa seçilen Murat Çaykara'yı tebrik ederek, görevinde başarı diledi.

Çaykara, kendisine oy veren üyelere teşekkür ederek, meclis olarak hizmete kaldıkları yerden devam edeceklerini ifade etti. Çaykara, "Muhalefet-iktidar ayrımı yapmadan, kucaklayıcı bir anlayışla çalışma gayreti içerisinde olacağız. İnşallah ortaya bir farklılık çıkaracağız. Buradaki hiçbir arkadaşımızın birbirinden ayrı üstünlüğü olmadığına inanıyorum. Tüm arkadaşlarımız, kıymetli ve değerli. İnşallah ortak çalışmamız Kırıkkale için olacak ve Kırıkkale'yi hep birlikte daha üst seviyelere getirmeye çalışacağı." dedi.

Eski Başkan Atalay ise "Bundan iki sene önce yine böyle coşkulu kalabalıkla il genel başkanlık seçimimizi yaptık. Bu meclis başkalığı seçiminde de başkan olarak seçildim. iki yıldır sizler için elimden gelen bütün gayreti gösterdim. Elimden geldiğince meclis üyesi arkadaşlarım tamamıyla iktidar ve muhalefet ayrımı yapmaksızın tamamıyla birlikte beraber şehrimize başkanlık yürütmeye gayret ettim. Yapacağımız yatırımları her zaman birlikte istişare ederek kararlaştırdık. Hiçbir zaman ben meclis başkanıyım, ben ne dersem o olur söyleminde olmadım. Biz neticesinde köylere hizmet götürüyoruz. Şehirde bir vatandaş hangi imkanlara sahipse köylü de aynı imkanlara sahip olsun. Kaynaklarımız fazla değildi, bunu biliyorduk. Maalesef zengin il değiliz. Genel bütçeden gelen kaynaklarla bir şeyler yapma gayreti içinde olduk. Geçmiş dönemde 200 kilometrelik kaliteli asfalt yapma çabasında olduk. Kanalizasyonda eksiklerimiz vardı. Bu iki yıl içinde 20 tane kanalizasyon tesisi yaptık. 20 köyde kilit parke çalışması yaptık." şeklinde konuştu.

Atalay, partide ikilik oluşturmamak için aday olmadığını, her zaman siyasette olacağını ve dürüst siyaset yapacağını belirtti.Cihan

İl Genel Meclisi'nde Çaykara dönemi

İl Genel Meclisi'nde Çaykara dönemi

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim