• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 12 °C

Havza'da idarecilerin ve gazetecilerin günü kutlandı

Havza'da idarecilerin ve gazetecilerin günü kutlandı
Havza Kaymakamı Alper Tanırsever, ilçede görev yapan gazetecilerle birlikte 10 Ocak Türk İdareciler ile Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Havza Kaymakamı Alper Tanırsever, ilçede görev yapan gazetecilerle birlikte 10 Ocak Türk İdareciler ile Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Geceye Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, Havza TSO Başkan Yardımcısı Aydın Kaya, Havza 25 Mayıs Gazetesi Sahibi Fahri Çiftçi ve ilçede görev yapan gazeteciler katıldı. Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanlığı tarafından özel bir tesiste 10 Ocak Türk İdareciler Günü ve Çalışan Gazeteciler Günü pasta kesilerek kutlandı.

Havza 25 Mayıs Gazetesi Sahibi Fahri Çiftçi gazeteciliğin özveri isteyen bir meslek olduğunu belirterek, "Bizleri bu günümüzde yalnız bırakmayan Sayın Kaymakamımız Alper Tanrısever, Havza TSO yönetimi adına Aydın Kaya'ya teşekkür ediyorum. Ayrıca gazeteciler adına Sayın Kaymakamımızın şahsında tüm idarecilerimizin 10 Ocak Türk İdareciler Günü kutluyorum." dedi.

Havza TSO Başkan Yardımcısı Aydın Kaya, şu ifadeleri kullandı: "Gazetecilerimizin desteğini Havza TSO olarak her zaman yanımızda gördük. İlçemizin tanıtımı içinde önemli çalışmalar yapmakılar. Kendilerine bu özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ediyor ve onların şahsında tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü kutluyorum. Ayrıca ilçemiz için yapmış olduğumuz her çalışmada yanımızda yer alan Sayın Kaymakamımızın şahsında tüm idarecilerimizin 10 Ocak Türk İdareciler Günü kutluyorum."

Havza Kaymakamı Alper Tanrısever ise gazetecilerin demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından olduğunu belirterek, "Demokrasinin ve modern toplumun vazgeçilmez temel yapı taşlarından biri olan özgür basın, vatandaşın bilgi edinme ve haber alma hakkının en etkili aracıdır. Basın etik kuralları doğrultusunda kamuoyunu bilgilendirme taleplerini dile getirme sorumluluğu olan siz değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim." dedi.

Kaymakam Tanrısever 10 Ocak İdareciler Günü kutlamaları için teşekkür ederek, "10 Ocak günü aynı zamanda İdareciler Günüdür. Bu günümüzü unutmayarak bizleri mutlu eden Ticaret Odamıza v siz değerli basın mensuplarına ayrıca teşekkür ederim. Bu vesile ile ülkemizin her köşesinde fedakarca görev yapan başta mülki idare amirleri olmak üzere tüm idarecilerimizin 10 Ocak İdareciler Gününü kutlarım." ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim