Uzun süredir birlikte olan Hande Erçel ile Hakan Sabancı'nın geçtiğimiz günlerde ayrıldıkları iddia edilmişti. Hande Erçel’in, Barış Arduç ile başrolü paylaştığı Rüzgara Bırak filmindeki yakınlaşma sahnelerinden dolayı Hakan Sabancı'nın ilişkiyi sonlandırdığı ileri sürülmüştü. Hande Erçel’in Sevgililer Günü’nde paylaşımda bulunmasına rağmen Hakan Sabancı’nın sessiz kalması iddiaları daha da güçlendirmişti. Hande Erçel ile Hakan Sabancı, tüm bu söylentilere yanıt niteliğinde bir tatile çıktı. Hakan Sabancı, Hande Erçel ile UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında Real Madrid - Manchester City maçını seyretmek üzere Santiago Bernabéu Stadyumu’ndan fotoğraf paylaştı. Bu kareyle çift, ayrılık iddialarını da boşa çıkarmış oldu.
Hande Erçel ve Hakan Sabancı'dan, ayrılık iddialarına İspanya'dan yanıt!

Hande Erçel ile Hakan Sabancı, haklarında çıkan ayrılık söylentilerini boşa çıkaracak bir tatile çıktı. İspanya'ya giden Erçel ile Sabancı, Real Madrid - Manchester City maçını Santiago Bernabéu Stadyumu'nda seyretti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Leyla Mizrahi'ye acı veda: Sosyete şokta!Evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 32 yaşında hayatını kaybeden Leyla Mizrahi, dün Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Yeni Ayazağa Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Murat Övüç, Özgür Özel'den ne istedi?Halkı kin ve düşmanlığa tahrikten tutuklanan Murat Övüç, Gazeteci İsmail Saymaz'a hapishaneden mektup gönderdi. Övüç mektubunda, Özgür Özel'in kendisini ziyaret etmesini istediğini söyledi.
Melisa Döngel, serbest bırakıldı!İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü uyuşturucu soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan oyuncu Melisa Döngel’in kan ve saç örnekleri alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.
Sultan Nur Ulu, sessizliğini bozdu!Güllü'yi camdan iterek ölümüne yol açtığı şüphesiyle tutuklanan Tuğyan Ülkem Gülter, cinayet itirafında bulunan arkadaşı Sultan Nur Ulu için "Aylarca koynumda ağladı" ifadelerini kullanmış ve iddiaları reddetmişti. Ulu, Gülter'in sözleri karşısında sessizliğini bozdu.ÖNE ÇIKANLAR
1/20
Askeri gemi mezarlığındaki terk edilmiş gemilerin etkileyici görüntüleri
Kapadokya'nın 'kalbi' Narlıgöl ilkbaharda bir başka güzel
Ziyaretçisiz kalan Akdamar Adası badem çiçekleri ile görsel bir güzellik
Haftanın fotoğrafları
12345678
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim


































