• BIST 10082.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 13 °C

Hacı Uğur Polat, Terör Saldırısını Kınadı

Hacı Uğur Polat, Terör Saldırısını Kınadı
Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Ankara'nın Kızılay Meydanı'nda gerçekleşen terör saldırısını şiddetle kınadığını belirterek, birçok...

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Ankara'nın Kızılay Meydanı'nda gerçekleşen terör saldırısını şiddetle kınadığını belirterek, birçok vatandaşın hayatını kaybettiği saldırıyı lanetlediğini ifade etti.

Ankara Kızılay'da meydana gelen hain terör saldırısını kınayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, hayatını kaybeden ailelere başsağlığı, yaralılara acil şifalar diledi. Polat, "Ankara'da alçakça gerçekleştirilen saldırıda teröristler, masum vatandaşlarımızı hedef almıştır. Vicdandan yoksun, insanlık dışı bu saldırı, ülkemizin bütününe, birlik ve beraberliğimize ve insanlığa yapılmış alçakça bir saldırıdır. Hain hedeflerine ulaşmak için şiddetin her türlüsüne başvuran alçak ve kalleş terörü kınıyoruz. Türkiye üzerinde hain emelleri bulunan her kesim bilmelidir ki aziz milletimiz her seferinde olduğu gibi yine yaralarını birlikte saracak; el ele, kol kola verecek, kan ve şiddete susamışlara, provokatörlere, tahrikçilere, husumet ve fitne tezgahçılarına asla fırsat tanımayacaktır. Acımız ve öfkemiz büyüktür, milletimiz birbirine kenetlenerek bu zor günleri de elbette geride bırakacaktır. Başkentimizdeki bu menfur saldırıyı yapan canileri, yaptıran ve destekleyenleri Rabbim Kahhar ismiyle kahretsin. Bu alçak saldırıyı gerçekleştirenler Türk milletine hesap verecekler, terör dize getirilecektir. Her zamankinden çok daha güçlü olan ülkemizin terör olaylarına karşı ne denli kararlı bir tavır içerisinde olduğu herkesin malumudur. Millet olarak bu zor günlerde hep birlikte birbirimize kenetlenerek, metanetli bir duruş sergileyerek, devletimize olan inancımızı göstererek, terörün her türlüsüne karşı tepki koymalıyız ve bizi çirkin oyunlarına alet etmek isteyenlerin planlarına alet olmamalıyız. 37 vatandaşımızın ölümüne, birçok vatandaşımızın da yaralanmasına sebep olan hain terör saldırısında kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır; yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim