• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 18 °C

Fizyoterapi Seanslarının Başarısı Takdir Topluyor

Fizyoterapi Seanslarının Başarısı Takdir Topluyor
Beylikdüzü Belediyesi Fizyoterapisti Doğukan Çavlu ile fizyoterapi hizmeti vermeye başlayan Sağlık İşleri Müdürlüğü, evlerde gerçekleştirilen tedavi...

Beylikdüzü Belediyesi Fizyoterapisti Doğukan Çavlu ile fizyoterapi hizmeti vermeye başlayan Sağlık İşleri Müdürlüğü, evlerde gerçekleştirilen tedavi seanslarından olumlu dönüşler alıyor. Felç, Cerebral Palsi, belde disk kayması, boyun ve bel fıtığı gibi rahatsızlıkları olan hastalara uygulanan birkaç seanslık tedavi sonrasında hızla iyileşmeler görüldü.

Vatandaşı fizyoterapi hizmetiyle buluşturan Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, başarılı bir süreç yönetiyor. Evde bakım anlayışının bir uzantısı olan Evde Fizyoterapi hizmetleri, gün geçtikçe daha fazla vatandaşı şikayetlerinden kurtarıyor ve hastaların memnuniyetini sağlıyor. Daha şimdiden çok sayıda hastanın yaşadığı iyileşme hikayeleri, belediyenin de sevinç ve gurur kaynağı oluyor.

SEANSLAR, HASTALARA UMUT OLUYOR

El ve ayakta hareket olmayan felç hastası Güler Kocaman'a uygulanan 3 seans fizyoterapi sonucunda hasta; ellerini, ayaklarını hareket ettirmeye ve 2 kilograma kadar ağırlık taşımaya başladı.

Kronik diz ağrısı çeken cerebral palsi hastası Semra Tunalı'nın ise seanslarla diz ağrısı geçti. Rabia Özpınar'ın da yoğun ağrı yaşadığı belde disk kayması sorunu 2 seanslık uygulama ile büyük oranda hafifledi. Yine birçok doktorun "ameliyat" dediği Gülseren Durmazel, boynunda ve belinde yaşadığı disk kayması sorunundan 3 seansta kurtulmuş oldu ve ameliyattan vazgeçti.

Beylikdüzü Belediyesi Fizyoterapi hizmeti, evinden çıkamayacak derece rahatsız veya engelli olan bireylere veriliyor. Uzman Fizyoterapist Doğukan Çavlu, ortopedik ve nörolojik kökenli tüm bozukluklarda uygulanabilecek standart tedavi protokollerini uygularken, kişinin durumuna göre bir tedavi programı belirleniyor.

Hizmetten yaralanmak isteyen vatandaşların, randevulu sistemle çalışan fizik tedavi seansları için 444-09-39 numaralı telefondan Sağlık İşleri Müdürlüğü üzerinden bilgi alabilecekleri belirtildi.

Fizyoterapi Seanslarının Başarısı Takdir Topluyor

Fizyoterapi Seanslarının Başarısı Takdir Topluyor

Fizyoterapi Seanslarının Başarısı Takdir Topluyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim