• BIST 9937.74
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Eğitim-bir-sen, Üyelerini Müdür Yardımcılığı Sınavına Hazırlıyor

Eğitim-bir-sen, Üyelerini Müdür Yardımcılığı Sınavına Hazırlıyor
Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı ve Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, 20 Mart'ta yapılması planlanan müdür başyardımcılığı ve...

Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı ve Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, 20 Mart'ta yapılması planlanan müdür başyardımcılığı ve müdür yardımcılığı yazılı sınavına girecek üyelerini sınava hazırlamak ve başarılı olmaları için gereken donanımın sağlanmasında kendilerine yardımcı olmak adına hazırlık çalışmalarını tamamladıklarını söyledi.

Sınav için hazırlık kitabı basıp üyelerinin istifadesine sunduklarını ve kurs desteği de sağlayacaklarını vurgulayan Sofuoğlu, "Kültürel ve akademik sendikacılık kapsamında üyelerimizin mesleki gelişimine katkıda bulunmak adına yeni bir çalışmaya daha imza attık. Eğitim-Bir-Sen olarak, bugüne kadar, görevde yükselme ve unvan değişikliği, okul müdür ve müdür yardımcılığı, şube müdürlüğü, yükseköğretim kurumları görevde yükselme sınavlarında kitaplar bastırarak, modüller hazırlayarak, deneme sınavları yaparak, uzaktan eğitim merkezleri kurarak üyelerimizi sınavlara en iyi şekilde hazırlamanın çabası içerisinde olduk. Asil öğretmenlik sınavı için hazırladığımız kitapla aday öğretmenlerimizin neredeyse tamamına ulaştık. Son olarak, hizmet anlayışının son ürünü olan müdür başyardımcılığı ve müdür yardımcılığı yazılı sınavına hazırlık kitabını basıp üyelerimizin istifadesine sunduk. Şimdi de üyelerimizin sınavda başarılı olmalarını sağlayabilmek amacıyla sınava girecek üyelerimize tüm sınav konularını kapsayan hazırlık kursu düzenliyoruz. Gerçek örgütlenmenin, özlük hakları ile değerler sendikacılığı mücadelesinin birlikte yürütülmesiyle mümkün olacağı inancıyla faaliyetlerini sürdüren Eğitim-Bir-Sen olarak, çalışma hayatı içinde üyelerimizin ve tüm kamu görevlilerinin eşitlik, adalet, liyakat ve hak temelli bir kariyer planlaması yapmasına, mesleki bilgi ve becerisini artırmasına, nitelikli bir insan kaynağı oluşturulmasına katkı sağlamak için çalışmalarımıza ilk günkü şevk, azim ve hızla devam ediyoruz." dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim