• BIST 10045.74
  • Altın 2392.293
  • Dolar 32.3845
  • Euro 34.6065
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 23 °C

Dünya Kalite Ödüllü Alfemo İSMOB'da yeni koleksiyonunu sergileyecek

Dünya Kalite Ödüllü Alfemo İSMOB'da yeni koleksiyonunu sergileyecek
Türkiye mobilya pazarının lider markalarından Alfemo, 12-17 Ocak 2016 arasında Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek İstanbul Mobilya...

Türkiye mobilya pazarının lider markalarından Alfemo, 12-17 Ocak 2016 arasında Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İSMOB), estetik ve modern standında 2016 yılı koleksiyonunu sergileyecek.

Mobilya sanayisinin podyumu olarak nitelendirilen İSMOB ile ilgili değerlendirmede bulunan Alfemo Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral, "Aslında amacımız çok net. Ev demek, insanın kendisi, kişiliği, yaşam tarzı demektir. Biz kişinin, "işte benim tarzım" diyebileceği mobilyalar üretiyoruz." şeklinde konuştu. Bundan dolayı koleksiyonlarında çok farklı karakterlere sahip tasarımlara yer verdiklerini belirten Zoral, şöyle devam etti: "Renkler, desenler, dokular arasında, çok farklı kişilikleri mutlu kılacak kombinasyonlar oluşturmayı seviyoruz. İkinci odak noktamız ise tasarımı akıllı kılmak. Örneğin gardrobu, kadın ve erkeğin kullanımına yönelik farklı fonksiyonlarla tasarımlandırmak ya da modüllere teknoloji entegre etmek, hep bu çabanın parçaları. İSMOB Fuarı'nda ziyaretçilerimiz, 2016 yılında evde mutlu yaşamı nasıl yorumladığımıza dair örnekler görecekler aslında. Burada sergilediğimiz çizgi, yıl boyunca yeni tasarımlarla çoğalarak mağazalarımızda tüketicilerle buluşacak."

'YENİ MARKA KİDS&TEENS DE YER ALACAK'

İSMOB Fuarı'nın yanısıra 2015 yılı başında lansmanını yaptıkları ve gerek yatırımcının gerekse müşterinin yoğun ilgi gösterdiği bebek, çocuk ve genç odası markası Kids&Teens'in de yer alacağını aktaran Pazarlama Müdürü Zoral, "Kids&Teens, orijinal Disney lisanslı ürünlerin bulunduğu Disney Shop kısmı, özgün mağaza konsepti ve "Hayallerin şimdi odanda" mottosunun hakkını veren, tasarım ürünü konsept mobilya koleksiyonuyla hem bizim için hem sektör için pek çok sürpriz, yenilik ve yatırımcılar için kârlılık vaadediyor. Ayrıca Kids&Teens markası için dünya standartlarında alışveriş deneyimi sunan mağazacılık anlayışımızı da profesyonel yatırımcılarla bu fuarda buluşturuyoruz. Geçtiğimiz günlerde Tokyo'da düzenlenen törenle aldığımız Dünya Kalite Ödülü'nü de standımıza gururla taşıyacağız." dedi.

Dünyanın sayılı ve Türkiye'nin en önemli fuar organizasyonlarından biri olan, 120 bin metrekare sergi alanına sahip İSMOB'a, dünyanın her yerinden binlerce profesyonel ziyaretçi bekleniyor.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim