• BIST 10082.77
  • Altın 2430.881
  • Dolar 32.3957
  • Euro 34.7576
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 15 °C

Din-bir-sen Genel Başkanı Özdemir Çan İlçesinde Ziyaretlerde Bulundu

Din-bir-sen Genel Başkanı Özdemir Çan İlçesinde Ziyaretlerde Bulundu
Çanakkale'nin Çan ilçesine sendikal çalışmalar kapsamında gelen Din-Bir-Sen Genel Başkanı Yusuf Özdemir, Din-Bir-Sen Çan ilçe başkanlığının düzenlediği...

Çanakkale'nin Çan ilçesine sendikal çalışmalar kapsamında gelen Din-Bir-Sen Genel Başkanı Yusuf Özdemir, Din-Bir-Sen Çan ilçe başkanlığının düzenlediği kahvaltıda imam-hatiplerle bir araya geldi. Ardından Çan Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu ve İlçe Müftüsü Hüseyin İlbay'ı makamında ziyaret ederek sendika hakkında bilgi verdi.

Çan ilçesine Sendikal çalışmalar nedeni ile gelen Din-Bir-Sen Genel Başkanı Yusuf Özdemir, Çanakkale İl Başkanı Ahmet Ceylan, Çan ilçe başkanı Mustafa Küçük ile Çan İlçe Müftülüğü'nün aylık mutat toplantısına katılarak bir konuşma yaptı. Özdemir, "İslam davası ilkeli ve manevi değerlere bağlılıkla yapılır. Gerektiğinde taviz verebilmeliyiz. Bu hizmet, Allah yolunda can ve mal ile mücadele etmeyi gerektirir. Din-Bir-Sen olarak İslam davasına canımızla, malımızla, fikirlerimizle hizmet etmek için yola çıktık. Bu davaya hizmet etmek zordur. Bıkmadan, usanmadan, zorluklarına katlanarak, gerektiğinde bedel ödeyerek hizmet etmek sendikamızın ana düsturudur. Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Mehmet Görmez'de İslam davasına hizmet etmenin bedelini ödeyerek bizlere örnek oluyor. Kendisini bu kutlu yolda yalnız bırakmayacağız. Sonucu ne olursa olsun karşılık beklemeden Sayın Görmez'i destekliyoruz. İslam davasına hizmet edenlerin neden yıpratılmaya ve incitilmeye çalışıldığını bilmemiz gerekiyor. Nasıl bir yol takip ettiklerini, hangi argümanları kullanarak saldırdıklarını, tuzaklarını ve kullandıkları hileleri iyi tanımamız gerekiyor. İslam davasına hizmet ederken karşılaştığımız düşmanları iyi teşhis edebilirsek, kendimizi koruyabilir ve daha iyi savunabiliriz. İslam davasına hizmet cesaret gerektirir. Din-Bir-Sen olarak cesur ve kararlı duruşumuzdan taviz vermedik, vermeyeceğiz. Çeşitli şekil ve araçlar kullanılarak İslam davasına hizmet genişletilmelidir" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim