• BIST 10918.51
  • Altın 5742.019
  • Dolar 42.4585
  • Euro 49.4056
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara -3 °C
  • İzmir 10 °C

Dilan Polat, tedavisini yarım bıraktı!

Dilan Polat, tedavisini yarım bıraktı!
Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, psikiyatri tedavisini "İyileşme umudumu kaybettim" diyerek yarıda bıraktığını açıkladı.

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, kendi isteğiyle yattığı psikiyatri kliniğinden erken ayrıldığını duyurdu. Polat, tedaviyi yarıda bırakma nedeni olarak "iyileşme umudunu kaybetmesi" ve çocuklarının yanında olma isteğini gösterdi.

1-20250618154521.jpg

"HİÇBİR TEDAVİ BENİ İYİLEŞTİREMEYECEK"

Bir takipçisinin tedavi sürecini sorması üzerine sosyal medyadan iç burkan bir açıklama yapan Polat:

"Yarım kaldı. Hiçbir tedavi beni iyileştiremeyecek nasılsa. En azından çocuklarımın yanında vakit geçireyim. Nasılsa iyileşmem çok zor. Bunca sorun dert içinde bu kaygıları baskılayacak bir şey yok maalesef."
ifadelerini kullandı. Polat'ın bu kararı, psikolojik tedavi süreçlerinde umutsuzluğun etkisine dair tartışmaları yeniden alevlendirdi.

2-20250618154521.jpg

DİLAN POLAT'IN KORUMASINA ATEŞ AÇILDI

Polat'ın tedaviyi bırakmasından bir gün önce, tedavi gördüğü hastanenin önünde şiddet olayı yaşandı. Polat'ın koruması Alper Ç.'ye, otomobile binerken kimliği belirsiz bir saldırgan tarafından 7 el ateş açıldı. Yaralanan koruma, acilen hastaneye kaldırıldı.

3-20250618154521.jpg

SALDIRGAN KAÇTI, SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay sonrası saldırganın kaçtığı bildirildi. Yaralı koruma Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, hastane önünde yaşanan silahlı saldırı ile ilgili kapsamlı bir soruşturma başlattı.

4-774.jpg

5-455.jpg

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim