• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Didim Belediyesi Seramik Ve Heykel Atölyesi Kurdu

Didim Belediyesi Seramik Ve Heykel Atölyesi Kurdu
Didim Belediyesi, seramik ve heykel Atölyesini hayata geçirdi. Kent estetiğini güçlendirmek adına işinde uzman kişilerce çalışmalarına başlayan atölyenin...

Didim Belediyesi, seramik ve heykel Atölyesini hayata geçirdi. Kent estetiğini güçlendirmek adına işinde uzman kişilerce çalışmalarına başlayan atölyenin Didim'e çok şey katması bekleniyor.

Geçtiğimiz aylarla Didim Belediyesi tarafından kurulan bünyesinde bulundurduğu, 1 m3 seramik fırını, cam çökeltme fırını, seramik deney fırını, mermer yontma alet ve makineleri, alçı, polyester, beton, seramik döküm için gerekli donanımlar, maket üretmek için her türlü alet-edevat, malzeme, alçı torması, seramik tornası, modelleme macun ve çamurları, hidrolik pres makinesi, kompresör ve kompresörle çalışan alet ve makineler, büyük boy malzeme karıştırıcıları, mermer, ahşap, metal şekillendirici her türlü malzemelerle belediye garajında faaliyetlerine devam eden seramik ve heykel atölyemiz işinde uzman kişilerle oluşan kadrosu ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Atölyenin yaptığı çalışmaların ilçeye çok şey katacağını kaydeden Belediye Başkanı Deniz Atabay "Atölyemizde yapılacak eserler İlçemizdeki park, meydan gibi uygun bulunan alanlara yapılacak olan heykel, rölyef, duvar resmi, park-bahçe, tasarımları, kent giriş kapıları gibi estetik ürünlerin tasarlanıp uygulanmasında önemli rol oynayacak. Ayrıca ödül heykeli, plaket gibi hediyelik ürünler tasarlayıp bu aşamada yeni üretimler gerçekleştireceğiz. Seramik ve Heykel Atölyemiz, üretkenlikleri ile göz doldurarak çalışmalarına hız vermeye başladı. Çalışmalarının yanı sıra Didim'de yaşayan vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın geleceği için düzenli olarak akademik kurslar vererek kursiyerleri seramik ve heykel konusunda teknik anlamda yetiştirilecek" dedi.

Heykel ve Seramik Atölyesine kayıt olmak isteyen kursiyerler diledikleri zaman belediyeye başvurarak kayıt yaptırabilir.

Didim Belediyesi Seramik Ve Heykel Atölyesi Kurdu

Didim Belediyesi Seramik Ve Heykel Atölyesi Kurdu

Didim Belediyesi Seramik Ve Heykel Atölyesi Kurdu

Didim Belediyesi Seramik Ve Heykel Atölyesi Kurdu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim