• BIST 10082.77
  • Altın 2430.881
  • Dolar 32.3957
  • Euro 34.7576
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 15 °C

CHP Bigadiç İlçe Örgütü dayanışma yemeği düzenledi

CHP Bigadiç İlçe Örgütü dayanışma yemeği düzenledi
Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde göreve yeni seçilen CHP örgütü tarafından dayanışma ve tanışma yemeği düzenlendi.

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde göreve yeni seçilen CHP örgütü tarafından dayanışma ve tanışma yemeği düzenlendi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği yemekli toplantıya 24. dönem milletvekili Haluk Ahmet Gümüş, CHP il başkan adayları Ender Biçki, Erden Köybaşı, Behiç İstanbulluoğlu ve İrfan Barış, Karesi,Altıeylül, Balya, Kepsut, Sındırgı ve Manyas ilçe başkanlarıyla teşkilat üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasını, CHP Bigadiç İlçe Başkanı Hasan Yılmaz yaptı. Ardından toplantıya katılanlar, konuşmalarında birlik ve beraberlik mesajları verdi. CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ise telekonferansla katılarak, salonda bulunan partililere seslendi. Hiçbir zaman umudunu yitirmediğini söyleyen Balbay, "Kim ne derse desin, koşullar ne olursa olsun benim içimdeki inanç o ki cumhuriyetin 100. yılını, cumhuriyeti kuran felsefenin iktidarında kutlayacağız. Ben bu inançla sizlere sesleniyorum. Cumhuriyetin ikinci 100 yılına seslenmek, yani 2023 ve 2123 arasını doldurmak ve bizden sonraki kuşaklara, sizlere şöyle bir cumhuriyet armağan ediyoruz demek sorumluluğundayız. Ben bunu hissediyorum ve kendime diyorum ki Mustafa Balbay, sen denizden ve betondan umut ürettin, bu güzel insanlardan mı umut üretemeyeceksin? Sevgili Bigadiçliler, umut aklın ürünüdür. İnsan eğer aklını yitirirse, akılcı düşünmeyi kaybederse umudunu yitirir. O nedenle biz hiçbir zaman umudumuzu yitirmedik. Umutsuzluk sadece yalnızlıktan doğar. Biz yalnız değiliz, milyonlarız bu inançla. Bu konuşmayı saymıyorum, önümüzdeki günlerde sizleri ziyaret edeceğim." dedi.

Gecenin sonunda açık arttırmaya çıkarılan Atatürk posterli halı, CHP Karesi İlçe Başkanı Onur Ayhan tarafından satın alındı.

CHP Bigadiç İlçe Örgütü dayanışma yemeği düzenledi

CHP Bigadiç İlçe Örgütü dayanışma yemeği düzenledi

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim