• BIST 10045.74
  • Altın 2392.293
  • Dolar 32.3845
  • Euro 34.6065
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 23 °C

CBÜ’lü Öğrenciler Kardeşlerini Unutmadı

CBÜ’lü Öğrenciler Kardeşlerini Unutmadı
Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) bölümünde eğitim gören bir grup öğrenci örnek bir davranışa imza...

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) bölümünde eğitim gören bir grup öğrenci örnek bir davranışa imza atarak minikleri spora teşvik etmek amacıyla kendi aralarında topladıkları paralarla yaptırdıkları formaları Köprübaşı Alanyolu İlköğretim Okulu'nda eğitim gören öğrencilere hediye etti.

MCBÜ'lü gençler minikleri spora teşvik etmek amacıyla kendi aralarında topladıkları paralarla yaptırdıkları formaları Köprübaşı Alanyolu İlköğretim Okulu'nda eğitim gören öğrencilere hediye etti. Üniversiteli gençlerin bu hareketine kayıtsız kalmayan Köprübaşı Kaymakamı Abdülkadir Çelik, örnek davranışları nedeniyle CBÜ'lü öğrencilere teşekkür belgesi verdi.

İlköğretim öğrencilerini spora teşvik etmek amacıyla önemli bir projeye imza atan Celal Bayar Üniversitesi BESYO Bölümü'nde eğitim gören öğrenciler, Alanyolu İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek burada eğitim gören kardeşlerine forma hediye ettiler. Kendi aralarında topladıkları paraların yanı sıra birde sponsor desteği alan CBÜ'lü gençler, yaptırdıkları 60 adet forma ile birlikte okulun yolunu tuttular. Daha önce Okul Müdürü Ali Ataş, Müdür Yardımcısı Yunus Ay ve Beden Eğitimi Öğretmeni Hatice Aslı Budak ile iletişime geçen BESYO'lu gençleri ellerinde formalarla karşılarında gören minikler öğrenciler ise büyük heyecan yaşadı. Okulda eğitim gören öğrencilere formaları hediye eden CBÜ'lü gençlerin bu hareketine Köprübaşı Kaymakamı Abdülkadir Çelik'te kayıtsız kalmadı. Forma dağıtımı esnasında Alanyolu İlköğretim Okulu'na gelen Kaymakam Çelik, örnek davranışları nedeniyle CBÜ'lü öğrenciler Berhan Tabih, Selim Güngör, Saygın Tarcan, Beril Başoğlu, Kaan Özoca ve Sedat Gülgeç'e teşekkür belgesi verdi.

"PROJE AMACINA ULAŞIYOR"

Celal Bayar Üniversitesi'nde eğitim gören gençlerin böyle önemli bir projeye imza atmalarından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Köprübaşı Kaymakamı Abdülkadir Çelik, bu projenin diğer gençlere de örnek olacağına inandığını söyledi. Minik öğrencilerin spora teşvik edilmesinden duyduğu memnuniyeti belirten Kaymakam Çelik, "Sporcu gençlerimizin kardeşlerine örnek olarak, anlamlı şekilde destek vermeleri bizleri memnun etti. Burada minik yavrularımızın sevinçlerini görmek projenin amacına ulaştığını gösteriyor" diye konuştu.

"PROJEYİ GELİŞTİREBİLİRİZ"

Öğrenci arkadaşları adına konuşan CBÜ BESYO öğrencisi Berhan Tabih, "Topluma Hizmet Dersi" kapsamında böyle bir adım attıklarını belirterek, "İlköğretimde eğitim gören kardeşlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, spora teşvik etmek istedik. Bu kapsamda kendi aramızda topladığımız paraların yanı sıra sponsor desteği alarak yaptırdığımız toplam 60 adet Futbol, Basketbol ve Hentbol formalarını minik kardeşlerimize hediye ettik. Amacımız bu projeyi geliştirmek. Daha fazla öğrenci kardeşimize ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.

CBÜ’lü Öğrenciler Kardeşlerini Unutmadı

CBÜ’lü Öğrenciler Kardeşlerini Unutmadı

CBÜ’lü Öğrenciler Kardeşlerini Unutmadı

CBÜ’lü Öğrenciler Kardeşlerini Unutmadı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim