• BIST 11340.86
  • Altın 6193.2
  • Dolar 42.8453
  • Euro 50.6795
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 17 °C

Can Tanrıyar bu yüzden dayak yemiş

Can Tanrıyar, burnunun kırılması olayının tüm ayrıntılarını Twitter hesabından paylaştı. Tanrıyar'ın hedefindeki isim Petek Dinçöz...

 

Burnu kırılan Tanrıyar ameliyat edildi.  Can Tanrıyar'ın iddialarına göre kendisine bunu yapan kişiler Petek Dinçöz'ün yakınları, ama Günaydın'dan  Sinan Özedincik kavganın sebebinin fermuar olduğunu açıklan
 
KAVGA NEDENİ FERMUAR
 
Olayın perde arkasından başka bir detay çıktı! Tanrıyar, o gece mekana 03.30'da gitmiş, yemek siparişini verip tuvaletin yolunu tutmuş.
 
FERMUARINI ÇEKMEMİŞ
 
Tanrıyar, tuvalet çıkışı karşı masada oturan kadınlı- erkekli bir grubun yanıda gidip "Ne bakıyorsunuz, sizi Petek mi gönderdi?" demiş. Ancak o an Tanrıyar'ın çekmeyi unuttuğu fermuarını gören kadınlardan biri çığlığı basmış. Masadaki erkek de önündeki küllüğü Tanrıyar'a fırlatmış. Olay sonrası Tanrıyar, mekanın sahibiyle karakola gidip küllük atan müşteriden şikayetçi olmuş.
 
Saldırıyı Twitter hesabından duyuran Tanrıyar, kendisine saldıranlarla ilgili olarak “Urfalı olduğunu ve Petek ve annesiyle ilişkisi olduğunu söyleyen abuk subuk adamlarla mücadele ediyorum. O Petek'le annesi adına arayan Urfalı grup mu, yoksa tesadufi birisi mi bilmiyorum. Kimsenin gunahını alamam” dedi.
 
URFALI ADAMLAR KİM? 
 
Tanrıyar, Twitter’daki hesabında şunları yazdı:
 
“Yahu ağzımı bozucam şimdi!.. Bir ameliyattan çıktım, 14.30'da ikinci ameliyata giricem, Urfalı olduğunu ve Petek ve annesiyle ilişkisi olduğunu söyleyen abuk subuk adamlarla mücadele ediyorum, kafayı yemiş birileri hala neler yazıyor. Ayıp be!. Ben onlardan ve bunlardan nasıl kurtulucam?. Alnım dikişli, birazdan kırılan burnum ameliyat edilecek, utanmadan neler yazıyorlar. 2 saat uyumam lazim ameliyat öncesi."
 
İNŞALLAH PETEK YÜZÜNDEN BURADA DEĞİLİMDİR
 
Hastanede yatıyorum. Bir saate kadar genel anestezi ile kirik burun için ameliyat olucam. Alnım dikildi, problem yok. Telefonlari açamiyorum. Konusacak halim yok çünkü. Arayan dostlarım merak etmesin, iyiyim. İnsallah bu duruma, bir kaç gün once haberler gonderen kendini Urfali bir grup okarak tanıtıp Petek'le annesinin adanı veren kişiler tarafından düşmemişimdir. Bu beni su anki acımdan daha cok acıtır!. İnsallah tesaduftur. İnşallah rastgele birileridir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim