• BIST 10082.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 13 °C

Başkan Yücel, Yaşlıları Ziyaret Ediyor

Başkan Yücel, Yaşlıları Ziyaret Ediyor
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ilçedeki yaşlıları evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ilçedeki yaşlıları evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, görme engelli ve aynı zamanda böbrek hastası olan Doyduk Karaçolak ve Türkan Erol ile 78 yaşında yatağa bağımlı yaşayan Gülşen Çapak'ı evlerinde ziyaret etti.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ilk olarak 78 yaşındaki yatağa bağımlı hasta Gülşen Çapak'ı ziyaret etti. Kızı Hatice Tuluk tarafından bakılan ve felci nedeniyle yatağa bağımlı yaşayan Çapak'a, "geçmiş olsun" dileklerini ileten Başkan Yücel, hasta yakınları ile sohbet etti. Alanya Belediyesi hemşiresi tarafından rutin olarak sağlık desteği verilen Gülşen Çapak ve hasta yakınları Başkan Yücel'e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

HEM BÖBREK HASTASI HEM GÖRME ENGELLİ 2 KIZ KARDEŞE ZİYARET

Başkan Yücel, daha sonra Dinek Mahallesi'nde yaşayan görme engelli Doyduk Karaçolak ve Türkan Erol'u evlerinde ziyaret etti. 90 yaşındaki babaları Hasan Karaçokla bir arada yaşayan, iki görme engelli hastalara da Alanya Belediyesi tarafından sağlıkla ilgili her türlü konuda destek sağlanıyor. Biri diyaliz hastası, diğeri de böbrek nakli yapılan iki kız kardeş ile yakından ilgilenen ve sorunlarını dinleyen Başkan Yücel, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bilal Nurgül'e talimat vererek aileye "sosyal kart" desteği sağlanması ve sorunlarının çözüme kavuşturulması talimatı verdi.

"VATANDAŞIMIZIN SIKINTILARINI ÇÖZMEK İÇİN VARIZ"

Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bilal Nurgül, Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi Sorumlusu Psikolog Esra Yemez, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Rabia Eşit, Belediye hemşiresi Muazzez Kaya'nın da katıldığı ziyarette Başkan Yücel, "Alanya Belediyesi olarak Engelsiz Kent Alanya markasına yakışır bir şekilde hizmet etmek için çalışıyoruz. Sosyal yardımlarımız ve sağlık desteklerimizle her zaman vatandaşlarımızın yarasına merhem olmaya çalışıyoruz. Önceliğimiz insanların sağlıklı ve mutlu yaşamaları" dedi.

Başkan Yücel, Yaşlıları Ziyaret Ediyor

Başkan Yücel, Yaşlıları Ziyaret Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim